Haberler

Elon Musk Bu Sefer NFT Satışıyla Gündem Oldu!

Dünyanın en zengin insanlarından biri olan Elon Musk, paylaştığı her tweetle gündem olmayı başarıyor. Bitcoin ve Dogecoin ile ilgili attığı tweetler sonrasında fiyatlara nasıl etki ettiği tüm çevrelerce biliniyor. Musk son zamanlarda artan NFT satışları karşısında sessizliğini bozdu ve trende ayak uydurdu.

Elon Musk’un bugün attığı son tweette “bu şarkıyı NFT olarak satıyorum” notuyla iki buçuk dakikalık bir video paylaştı. Video da Shiba Inu cins köpek figürlerinin olması dikkat çekti. Ayrıca “Never Sleep Computers” ve “Hodl” yazıları da göze çarpıyor.

NFT satışında birçok ünlü isim ciddi kazançlar elde etti. Bunlardan biri de Elon Musk’un müzisyen eşi Grimes NFT satışından tam 6 milyon dolar kazandı.

Valuables platformunda, Musk tweeti NFT olarak satışa sunuldu. Platform, paylaşılan tweetlerin açık arttırmayla satın alınmasını sağlıyor. Satışa sunulduktan hemen sonra 3 dolarlık ilk teklif verildi. Tweete şuana kadar 17 teklif yapıldı ve 1.1 milyon dolar (625 ETH) ile en yüksek teklifi veren kişi Sina Estavi oldu. Aslen Türk olan Sina Estavi son olarak 2.5 milyon dolara Jack Dorsey’in ilk tweetini satın almıştı.

Tweet üzerinden birçok ilginç diyaloglara da şahit olundu. Bunların başında geçen hafta 69 milyon dolara NFT satışı gerçekleştiren Beeple’den geldi. Beeple, Musk’un tweetini paylaşarak “bunun için 69 milyon dolar vereceğim” dedi. Musk cevabını Dogecoin üzerinden “420M Doge” diyerek verdi. Justin Sun ise “Elon Musk’un NFT’si için ne kadar harcamalıyım” diyerek anket paylaştı.

En Son Yazılar

Binance’deki Altcoin’lerde Son Durum Ne? İşte En Çok Artan ve Düşenler..

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle lider kripto para birimi…

16.02.2024 - 00:56

Bir Balina Bitcoin Borç Aldı, Bu BTC’leri Ethereum (ETH) ile Takas Etti! Sebebi Ne?

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkların fiyat…

15.02.2024 - 23:57

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin’i Marjinden Delist Ediyor!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, bugün itibariyle son dönemlerin tartışmalı…

15.02.2024 - 23:22

Kripto Balinaları Bugün Bu 2 Popüler Altcoin’i Topluyor! İşte Son Satın Alımları..

Kripto para sektöründe yükseliş dönemlerinde en çok kazancı sağlayanlar çoğu zaman kripto balinaları oluyor. Yaptıkları…

15.02.2024 - 22:33

SICAK GELİŞME: FED Yöneticisi Bitcoin (BTC) ETF’leri Hakkında Konuşuyor!

Kripto para yatırımcıları uzun bir süre ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun (SEC) spot Bitcoin…

15.02.2024 - 21:46

Popüler Analist: Bitcoin’de (BTC) Düşüş, Bu Altcoin’de Ralli Bekliyor!

Popüler bir kripto para analisti olan Ali Martinez, yaptığı tahminlerle kripto piyasasının gündeminde kalmaya devam…

15.02.2024 - 21:07