Bitcoin (BTC)

Elon Musk, Bitcoin (BTC) Konusunda Bu Sefer Baltayı Taşa Vurmuş Olabilir!

Dünyanın en zengin insanlarından birisi olan Elon Musk, yaptığı son yorumu ile bu sefer baltayı taşa vurmuş olabilir. Tesla CEO’sunun daha önce sık sık Bitcoin’i eleştirdiği ve en çok bunun enerji modelini yerden yere vurduğu biliniyor. Musk, bu ifadeleri ile defalarca eleştirilse de şimdi sektörün en önemli isimlerinden birisi tarafından hedef gösterildi.

Jesse Powell’dan Elon Musk’a Eleştiri

ABD’nin en büyük kripto para borsalarından birisi olan Kraken’in CEO’su Jesse Powell, Bitcoin ile ilgili gerçekleştirdiği bir röportajında Musk’ın yorumlarına da yanıt verdi. Powell, “Elon Musk’ın biraz çalışması gerekiyor” ifadesi ile aslında ünlü milyarderin Bitcoin’in enerji modelini tam olarak bilmediğini ima etti.

Powell, Bitcoin’in eleştirmenlerin ifade ettiğinden “daha yeşil” yani daha çevre dostu olduğunu vurgulayarak bunu destekleyen birçok veri olduğunun altını çizdi.

Elon Musk ise buna yanıt vererek “hangi verilere dayanarak?” sorusunu yöneltti. Elon Musk’ın bu sorusuna verilen yanıtlara bakıldığında ise Musk’ın bu sefer baltayı taşa vurduğu görülüyor.

Bitcoin Magazine tarafından paylaşılan gönderide, bizzat Cambridge Üniversitesine bağlı Alternatif Finans Merkezinin yaptığı araştırma Bitcoin’in enerji modeli hakkındaki gerçekleri ortaya koyuyor. Musk ise buna yanıt vermeyerek gerçekten de Powell’ın belirttiği gibi “biraz daha konuya çalışıyor” olabilir.”

 

En Son Yazılar

Bitcoin Borsası Binance’den, Bu 40 Altcoin İşlem Çifti Hakkında Duyuru Geldi!

Dev kripto para borsası Binance, aldığı kararlar ile sektörü yönlendirmeye devam ediyor. Altcoin'lerin fiyat hareketlerini…

19.02.2024 - 22:31

Eski Bir CIA Görevlisi, Bitcoin (BTC) Hakkında Konuştu!

Eski bir Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) ve Ulusal Güvenlik Dairesi (NSA) görevlisi Edward Snowden, lider…

19.02.2024 - 21:27

Bitcoin Ayısı Capo, Bu Altcoin’de Sert Yükseliş ve Sonrasında Çöküş Bekliyor!

Yakından takip edilen bir kripto para analisti olan Crypto Capo, yaptığı paylaşımlarla yatırımcıların dikkatini çekiyor.…

19.02.2024 - 20:18

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin’i Vadelide Listeledi!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, aldığı kararlar ile kripto gündeminde…

19.02.2024 - 18:49

Vadeli İşlemlerdeki Açık Bitcoin (BTC) Pozisyonları, ATH Sonrası Zirveye Ulaştı!

Lider kripto para birimi Bitcoin'deki (BTC) açık vadeli pozisyonlar bu yıl yeni bir zirveye ulaşarak…

19.02.2024 - 17:37

Bitcoin (BTC) ve Bu Altcoin’lerin Fonlarına Para Girişi Var! İşte Son Veriler..

Spot Bitcoin ETF'lerinin onaylanması, resmen kripto piyasasının kaderini değiştirmiş gibi gözüküyor. Spot BTC ETF onayı…

19.02.2024 - 16:31