Dogecoin (DOGE)

Efsanevi Finans Yatırımcısından Dogecoin (DOGE) Açıklaması: Sakın!

Kitapları ABD’nin en çok satanlar listesini aylarca meşgul eden efsanevi finans yatırımcısı ve danışmanı Ric Edelman, Dogecoin (DOGE) yatırımcılarını üzebilecek bir açıklamada bulundu.

Edelman, Elon Musk’ın favori kripto para birimi Dogecoin’in bir dolandırıcılıktan ibaret olduğunu vurguladıktan sonra bunun birçok yatırımcı için “çok ama çok kötü sonlanacağını” düşündüğünü ifade etti.

Edelman: DOGE Tam Bir Şaka

Edelman, Yahoo Finance kaynağına verdiği bir açıklamada kripto para birimlerinin çok ama çok hızlı bir şekilde ana akım kabule ulaştığını vurguladı. Bunların henüz ana akım kabul adına istenilen noktada olmadığını ancak iyi ilerlediğini vurgulayan ünlü isim, kurumsal yatırımcının gelmesi ile birlikte de popülerliğin seviye atladığını dile getirdi.

Kripto paralarla ilgili yeni regülasyonlar geldiğini ve bunların sağlıklı olduğunu ifade eden ünlü isim, Wall Street kurumlarının bile artık sektöre giriş yaptığını ve kesinlikle kripto paraların kalıcı olduğunu vurguladı.

Buna rağmen hala riskli varlıklar olduğunu ve bunlara portföyün %1’inden fazlasının aktarılmaması gerektiğini vurgulayan dahi yatırımcı, DOGE’un da bunlardan birisi olduğunu ifade etti. Analist, DOGE’u net bir şekilde “dolandırıcılık” olarak tanımladı ve çabuk zengin olma hayalleri kurulmaması gerektiğinin altını çizdi.

Kripto paralar hakkında fikrini de söyleyen ünlü isim, BTC ile ETH’ye dikkat çekerek bunların ETF eksikliği yaşadığını vurguladı. Bitcoin ETF başvuruları yapılsa da hala bunlar ABD tarafından onaylanmadı ve Edelman’a göre eksikliklerden birisi de bu. Edelman, DOGE’u ise “tamamen şaka” olarak tanımladı.

En Son Yazılar

Bir Kripto Balinası, Son Düşüşlerde Bu Altcoin’i Topluyor!

Kripto para sektöründe bugün itibariyle düşüşlerin meydana geldiği görülüyor. Yeniden kademe kademe düşüş yaşayan lider…

31.01.2024 - 15:28

Bitcoin, ETH ve Altcoin’lerde Düşüşler Hızlandı! Sebebi Ne?

Kripto para sektöründe kritik süreç devam ediyor. Lider kripto para birimi Bitcoin'de (BTC) dün öğlen…

31.01.2024 - 14:22

Bitcoin Borsası Binance’den Bu Altcoin’e Güzel Haber!

Dev kripto para borsası Binance, aldığı kararlar ile kripto gündemine geliyor. Başarılı borsanın destek verdiği…

31.01.2024 - 13:07

Bitcoin ve Altcoin’lerde Gözler FED Faiz Kararına Çevrildi! Saat Kaçta Açıklanacak?

Kripto para sektöründe bugün itibariyle yatırımcıların gözleri ABD Merkez Bankasının (FED) faiz kararına çevrilmiş durumda.…

31.01.2024 - 12:35

Bir Balina PEPE Yatırımlarını Bu Altcoin ile Takas Etti! İşte Ayrıntılar..

Kripto para sektörünün en büyük şaka tokenlerinden bir tanesi olan PEPE, geçtiğimiz dönemde dev yükselişler…

31.01.2024 - 12:02

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin’i Listeleme Kararı Aldı!

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, bugün itibariyle yeni bir listeleme kararı aldı.…

31.01.2024 - 11:02