Sponsorlu

Edufex Yeni Platformla Çevrimiçi Eğitim Sektörünü Bozmaya Hazır, Token Ön Satışına Başladı

Edufex öğrenim yönetim sistemi için yardımcı program ve ödeme jetonu olan EDUX jetonlarının IFO öncesi satışı şu anda Edufex web sitesinde devam ediyor.

Token fiyatları 0.01 EUR’dan başlayıp 29.04.21 tarihinde satışın tamamlanmasına kadar her 24 saatte bir artış sağlayacak. Gelişen çevrimiçi eğitim endüstrisindeki profesyonellerin uzmanlığından faydalanan Edufex, bulut tabanlı eğitim sistemiyle e-öğrenmede devrim yapmaya hazırlanıyor.

Geleneksel eğitim modelleri hiçbir zaman herkes için işe yaramadı ve covid-19’un ortaya çıkardığı sınıf içi öğrenmenin zorlukları nedeniyle de giderek daha verimli hale geliyor.

Edufex, öğrenim sistemleri söz konusu olduğunda tekerleği yeniden icat etmeyi planlıyor ve mümkün olan en yüksek kalitede uzaktan eğitimi sunmak için birkaç son teknoloji yenilik kullanan yeni bir model üretiyor. Bir yıldan kısa bir süre içinde Edufex, halihazırda sekiz üniversite ile ortaklıklar kurarak 16.000’den fazla öğrenci ve 600’den fazla öğretmene eşit olacak verime sahip oldu.

Profesyoneller Tarafından Sıfırdan Yapılmış Bir Platform

Edufex, platformlarını geliştirirken mümkün olduğunca basit, güvenli ve evrensel olarak erişilebilir olmasını amaçlayan çok çeşitli faktörleri dikkate aldı.

Bu amaçla Edufex ekibi, bulut tabanlı bir yaklaşım uygulayarak internet bağlantısı olan herkesin erişebileceği çevrimiçi eğitim için tek durak noktası oluşturdu.

Çevrimiçi eğitim endüstrisindeki öğretmenlerden, öğrencilerden ve profesyonellerden gelen geri bildirimleri dikkate alarak blok zinciri tabanlı öğrenme yönetim sistemlerini sıfırdan tasarladılar.

Edufex ile dünyanın her yerinden öğrenciler, çok çeşitli konularda çevrimiçi kurslara katılmak için hızla kaydolabilir. Bu seyahatle ilgili maliyetlerin yanı sıra, bir öğrenme yerine seyahat sürelerini sıfıra indirir.

Öğrenciler, bir kursu tamamladıktan sonra, istihdam kimlik bilgilerini desteklemek için kullanılabilecek üniversiteye bağlı bir sertifika alırlar. Edufex ayrıca hemen hemen her dilde kurslar düzenleyerek eğitimin önündeki dilbilim engelini ortadan kaldırır. İşleri daha da kolaylaştırmak için bir sosyal medya hesabı kullanarak kaydolmak mümkündür.

Edufex Üyeleri için Bol Fırsatlar

Öğrenci rolüne ek olarak, kullanıcılar ayrıca Eğitmen olmak için kaydolabilir ve bilgilerini paylaşarak ve başkalarına talimat vererek EDUX jetonları kazanabilirler. Cömert tavsiye programlarından ve ödül kampanyalarından yararlanmak dahil olmak üzere, kullanıcıların Edufex’ten yararlanabileceği bir dizi başka yol vardır.Öğrencilere derslerinde yardımcı olmak için öğretmen olarak kayıt yaptırarak EDUX kazanmak bile mümkündür.

EDUX jeton satın alımları hesap kaydı gerektirir. Edufex’te bir hesap kaydetmek için, kayıt sayfalarını ziyaret etmeniz ve başlamak için bir e-posta adresi ve şifre girmeniz yeterlidir.

EDUX jetonları Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) ve TRON (TRX) kullanılarak satın alınabilir. Herhangi bir jeton kullanılarak satın alınabilecek minimum jeton miktarı 100 EURO’dur. EDUX belirteçleri, ICO’nun sonuçlanmasının ardından dağıtılacaktır.

Edufex GmbH, kayıtlı ofisi Worringer Straße 52, 40211, Düsseldorf, Almanya adresinde bulunan bir Sınırlı Sorumluluk Şirketidir. Edufex platformu ve/veya jeton satışı hakkında daha fazla bilgi için e-posta yoluyla Edufex Destek’ten Edufex ile iletişime geçin.

En Son Yazılar

Bitcoin Borsası Binance, Bu Kripto Projesine Yatırım Yaptı!

Dev kripto para borsası Binance'in yatırım kolu Binance Labs, bugün itibariyle Ethereum likit staking'i EigenLayer'daki…

30.01.2024 - 21:18

Crypto Capo: Ethereum (ETH) ve Altcoin’lerde Yükseliş Başlıyor!

Çok uzun bir süredir sektöre yaptığı çöküş tahminleri ile damga vuran Crypto Capo bir süredir…

30.01.2024 - 20:12

Standard Chartered Bank: SEC Bu Tarihte Spot Ethereum ETF’lerini Onaylayacak!

Kripto para yatırımcıları ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun (SEC), spot Ethereum için spot Bitcoin…

30.01.2024 - 19:01

Ethereum Kurucusu Buterin Bu Altcoin’i Övdü, Yükseliş Yaşandı!

Kripto para sektörünün lider altcoin'i Ethereum'un (ETH) kurucusu Vitalik Buterin, son dönemlerde yaptığı paylaşımlarla gündeme…

30.01.2024 - 18:14

Bitcoin Borsası Binance Türklerin Yakından Takip Ettiği Altcoin Hakkında Duyuru Paylaştı!

2022 yılının en büyük facialarından bir tanesi olan Terra (LUNA) çöküşü, kripto varlıkları derinden etkilemişti.…

30.01.2024 - 17:05

Bir Kripto Balinası, Binance’de Listelenmiş Bu Popüler Altcoin’i Topluyor!

Son dönemlerde lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) başarılı bir performans sergileyerek yaşadığı düşüşlerin önemli…

30.01.2024 - 16:05