Altcoin

DOGE’den Sonra Sıra Shiba Inu ve Floki Inu’da mı? SHIB ve FLOKI Teknik Analizi

Kripto paralar var olduğundan bu yana, şaka tokenleri var olmaya devam ediyor. Öyle ki, Bir çok yatırımcı Dogecoin’in, Ethereum’dan 2 yıl önce piyasaya sürüldüğünden habersiz durumda.

Tesla’nın, Dogecoin ile ödemeler için test aşamasını başlatmasının ardından, Dogecoin sert bir yükseliş yaşayarak dip seviyesinden %55’lik bir yükseliş gerçekleştirmiş durumda. DOGE’nin ardından sırasıyla Shiba Inu ve Floki Inu’nın da bu yükselişleri sergileyebileceği düşünen analistler, bu 2 kripto para için güzel yükselişlerin kapıda olduğunu vurguluyor.

Hadi gelin birlikte DOGE gibi yükseliş yaşayabilecek olan bu 2 kripto paranın kritik seviyelerine göz atalım:

Shiba Inu İçin Kritik Seviyeler Neler?

Yayın saati itibariyle 0.00003090 dolar seviyelerinde bulunan Shiba Inu, günlük grafikte düşen trendinin kırmış durumda. Bitcoin’in piyasaya güven vermesiyle beraber yükselişe geçecek olan SHIB, 0.00003860 dolar seviyelerine kadar hızlı bir yükseliş yaşaması bekleniyor.

Bu direnç seviyesinin kırılımı, düşüş trendinin sona erdiğini teyit edeceği gibi, grafiğimizde belirttiğimiz daha üst direnç seviyelerine doğru bir yükseliş hareketi başlatabilir.

Floki Inu İçin Kritik Seviyeler Neler?

Dogecoin ve Shiba Inu’ya rakip olarak piyasaya sürülen Floki Inu, CoinMarketCap verilerine göre 2898. sırada yer alıyor. Büyük bir patlama yaşayabilecek olan FLOKI, ilk etap da hacimli bir borsada listelenmesi gerekiyor.

Yayın saati itibariyle 0.00007050 dolar seviyelerinde bulunan FLOKI, ATH seviyesinden %80’den fazla düşüş yaşamış durumda. Hacimli bir borsa olarak sadece Poloneix borsasında listelenen FLOKI, 0.00006570 desteğinden yukarı sekmiş durumda.

Tekrardan üst dirençlere doğru bir yolculuğa başlaması beklenen Floki Inu’nın 0.00009140 dolar direncini kırmasını gerekiyor. Bu direncin kırılımıyla gözleri üstüne çevirecek olan FLOKI yaptığı, Bayer Leverkusen ve Fenerbahçe gibi büyük takım anlaşmalarıyla uzun vadeli bir patlama yaşayabilir.

Kripto paralar genel olarak volatil ve tehlikeli olsa da, şaka amaçlı kripto paralar en fazla volatil olan coinler arasında yer alıyor. Bu kripto paralara yatırım yapmak isteyen okurlarımız kritik seviyelere dikkat ederek, destek altı stoplu bir şekilde değerlendirebilirler.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

En Son Yazılar

Bitcoin Borsası Coinbase, Bu Altcoin’i Listelemeye Hazırlanıyor!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Coinbase, geçtiğimiz dakikalarda…

31.01.2024 - 01:09

İşte Bugünün En Çok Artan ve Düşen Altcoin’lerinin Listesi!

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle lider kripto para birimi…

31.01.2024 - 00:37

Almanya, 1.2 Milyar Dolarlık Bitcoin’e El Koydu! Bu BTC’ler Satılacak mı?

Bugün itibariyle ticari korsanlık web sitelerini hedef alan bir vergi soruşturmasında Alman polisi, son günlerde…

30.01.2024 - 23:16

Binance’deki Bu Altcoin Bugün ATH Tazeledi, Satışlar Yapılmaya Başlandı!

Kripto para sektöründeki kritik dönemeç devam ediyor. Piyasada alıcılar her ne kadar baskın olsa da,…

30.01.2024 - 22:20

Bitcoin Borsası Binance, Bu Kripto Projesine Yatırım Yaptı!

Dev kripto para borsası Binance'in yatırım kolu Binance Labs, bugün itibariyle Ethereum likit staking'i EigenLayer'daki…

30.01.2024 - 21:18

Crypto Capo: Ethereum (ETH) ve Altcoin’lerde Yükseliş Başlıyor!

Çok uzun bir süredir sektöre yaptığı çöküş tahminleri ile damga vuran Crypto Capo bir süredir…

30.01.2024 - 20:12