Dogecoin (DOGE)

Dogecoin ve Shiba Inu İçin Son Durum Ne?

Kripto para sektöründe her ne kadar bugün itibariyle yatay bir trend hakim olsa da, bazı altcoin‘ler aradan sıyrılmayı başarıyor. Uzun bir süredir sessiz olan meme coinler, bugün itibariyle tekrardan kıpırdanmaya başladı.

Her ne kadar lider meme coin Dogecoin beklentilerin altında bir yükseliş yaşamış olsa da, Shiba Inu yatırımcılarını memnun etmeyi başardı.

Bitcoin‘in değer kaybettiği bugünde DOGE ve SHIB‘in yükselişe geçmesi yatırımcıların dikkatini çekti. Hadi gelin bu 2 meme coinin son durumuna birlikte göz atalım:

Dogecoin (DOGE) İçin Son Durum Ne?

Bitcoin’in değer kaybettiği bu haftada yüzde 15’e yakın bir yükseliş yaşayan Dogecoin, kritik bir destek seviyesinden tepki almayı başardı.

İlerleyen haftalarda ise lider meme coinin haftalık grafiğinde yer alan major düşen trend seviyesi olan 0.080 dolar seviyesine kadar değer kazanacağı tahmin edilmekte.

Bu direncin geçilmesiyle birlikte çok daha sert yükselişler yaşayabilecek olan DOGE, 0.080 doları aşamaması halinde ise 0.056 dolar desteğine kadar bir düşüş yaşayabilir.

Shiba Inu, Kritik Direncini Aşabilecek mi?

Bugün yaşadığı yüzde 9’luk yükseliş ile birlikte günlük grafik üzerindeki düşen trendine ulaşan SHIB, kritik bir direnç bölgesine girmişe benziyor.

İlk etapta 0.00001202 dolar seviyesinde bulunan düşen trendini aşması gereken Shiba Inu, ikinci bölümde ise 0.00001295 dolar yatay direnç noktasını aşması gerekiyor.

Bu 2 direncin aşılması halinde devasa yükselişler yaşayacağı tahmin edilen SHIB, bu direnç noktalarından reddedilmesi halinde ise tekrardan düşüşe geçebilir.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

En Son Yazılar

Polygon’un Alt Şirketi, MATIC Satışı Yapıyor! Nasıl Olur?

Kripto para sektöründeki alım satım hamleleri yatırımcıların dikkatini çekmekte. Dönem dönem bazı kripto projelerinin kendi…

17.02.2024 - 14:57

Bitcoin ve ETH’de Hafta Sonu Hangi Seviyeler Takip Edilecek?

Kripto para sektöründe bugün itibariyle hafta sonu başlamış durumda. Hafta sonları özelinde lider kripto para…

17.02.2024 - 13:15

Dev Balina Yeni Bitcoin (BTC) Satın Alımı Yaptı! İşte Ayrıntılar..

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkları etkileyebiliyor.…

17.02.2024 - 12:06

Bitcoin (BTC) ve Altcoin’ler Nasıl Bir Gün Geçirdi?

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle lider kripto para birimi…

17.02.2024 - 00:55

Bir Kripto Balinası, Binance’de Listeli Bu Altcoin’i Topluyor! İşte Son Satın Alımı..

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkları etkileyebiliyor.…

16.02.2024 - 23:34

Coinbase Analistleri, Bitcoin (BTC) Fiyatı Hakkında Yeni Raporu Paylaştı!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Coinbase'in analistleri, bugün itibariyle yeni bir…

16.02.2024 - 22:23