Dogecoin (DOGE)

Dogecoin (DOGE), Gerçek Köpeklere Yardım Edecek!

Elon Musk’ın favori kripto para birimi Dogecoin, gerçek anlamda sokak köpeklerine yardım etmeye aracılık edebilir. Şaka olarak piyasaya sürülen ve internetin popüler meme’lerinden olan Shiba Inu cinsi köpeği kullanan Dogecoin, bütün popülerliğini buna borçlu olabilir. Musk gibi isimlerin zaman zaman esprili DOGE paylaşımlarında bulunması söz konusu kripto para için her şeyi değiştirdi ve bunun bir dönem için en büyük üçüncü kripto para birimi bile olmasını sağladı.

DOGE, Hayat Kurtaracak

Şimdi ise DOGE’un faydalandığı köpeklere bir faydası dokunabilir. PAWS Chicago isimli bir hayvan koruma kurumu, hayvan barınaklarının ötanazi yapmasını engellemeye çalışıyor ve bu bağlamda kripto para bağışı kabul ediyor. Kurum, dün yaptığı açıklamada artık Bitcoin, Ethereum ve Dogecoin kabul edeceğini açıkladı. Bu bağışlar direkt olarak hayvan barınaklarının kedi veya köpeklere ötanazi yapmasını engellemek için kullanılacak. Kurum, teknoloji sektöründen çok fazla bağış almayı hedeflediğini vurgulayarak köpek temalı reklamlar yayınlamaya başladı bile.

Bir reklam afişinde köpeğin gözlerinden kısa süre önce Bitcoin yatırımcılarının benimsediği lazer ışıklarının çıkması da hedefin kripto para yatırımcıları olduğunu ortaya koymakta. Dogecoin ve diğer kripto paralar bu bağlamda gerçek anlamda hayvanlara yardımcı olmak adına kullanılabilecek.

Bu bağış kampanyasının tam da kripto para sektörünün düşüşe geçtiği bir anda gelmesi ise bağış miktarlarının az olmasına yol açabilir.

En Son Yazılar

QRDO Vakfı ve EQ LAB, Warden Protokolünü Başlatmak İçin Stratejik Ortaklık Duyurusunda Bulundu

QRDO ekosisteminin büyümesi ve gelişmesine adanmış olan QRDO Vakfı, Warden Protokolünü başlatmak için önde gelen…

31.01.2024 - 15:38

Bir Kripto Balinası, Son Düşüşlerde Bu Altcoin’i Topluyor!

Kripto para sektöründe bugün itibariyle düşüşlerin meydana geldiği görülüyor. Yeniden kademe kademe düşüş yaşayan lider…

31.01.2024 - 15:28

Bitcoin, ETH ve Altcoin’lerde Düşüşler Hızlandı! Sebebi Ne?

Kripto para sektöründe kritik süreç devam ediyor. Lider kripto para birimi Bitcoin'de (BTC) dün öğlen…

31.01.2024 - 14:22

Bitcoin Borsası Binance’den Bu Altcoin’e Güzel Haber!

Dev kripto para borsası Binance, aldığı kararlar ile kripto gündemine geliyor. Başarılı borsanın destek verdiği…

31.01.2024 - 13:07

Bitcoin ve Altcoin’lerde Gözler FED Faiz Kararına Çevrildi! Saat Kaçta Açıklanacak?

Kripto para sektöründe bugün itibariyle yatırımcıların gözleri ABD Merkez Bankasının (FED) faiz kararına çevrilmiş durumda.…

31.01.2024 - 12:35

Bir Balina PEPE Yatırımlarını Bu Altcoin ile Takas Etti! İşte Ayrıntılar..

Kripto para sektörünün en büyük şaka tokenlerinden bir tanesi olan PEPE, geçtiğimiz dönemde dev yükselişler…

31.01.2024 - 12:02