Bitcoin SV (BSV)

Dogecoin Destekçisi Bu Borsa Bitcoin SV’yi Delist Etti, Fiyat Çakıldı!

Kripto para sektörünün en önemli platformlarından bir tanesi olan Robinhood, bugün itibariyle kritik bir karar aldı. Lider meme coin Dogecoin‘in arzının yüzde 20’sine sahip olan devasa kripto alım-satım platformu, son duyurusu ile yatırımcıları şok etti.

Bitcoin çatallanması sonucu ortaya çıkan bir kripto para birimi olan Bitcoin SV (BSV), birçok kripto para yatırımcısının tercih etmediği bir ürün haline gelmişti.

Her ne kadar başarılı veri sağlayıcısı CoinMarketCap’in aktardıklarına göre, BSV piyasa değerine göre sektörün en büyük 50. kripto para birimi olsa da, Bitcoin SV’nin işlem hacimleri her geçen gün düşüyordu.

Robinhood bugün itibariyle Bitcoin SV’yi delist edeceğini duyurdu. Müşterilerine e-posta gönderen Robinhood, BSV çekimlerinin 25 Ocak tarihine kadar devam edeceğini aktardı. 25 Ocak tarihine kadar BSV çekimi yapmayan müşterilerin kripto varlıkları ise anlık piyasa fiyatından satılacak.

Her ne kadar Bitcoin SV özellikle yeni kripto yatırımcılarının hiç tercih etmediği bir ürün olsa da, piyasanın major altcoin‘lerinden bir tanesiydi. Alınan bu son karar ise BSV fiyatında büyük bir çöküş getirdi.

Birçok borsaya örnek teşkil eden bir hamle yapan Robinhood, aldığı bu karar ile birlikte BSV’nin kısa bir süre içerisinde yüzde 20’den fazla değer kaybetmesine neden oldu.

İlerleyen süreçte ise daha farklı kripto borsalarının da Bitcoin SV’yi delist etmesi, BSV’nin çok daha büyük düşüşler yaşamasına sebebiyet verebilir.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

İşte Bitcoin’in 52 Bin Dolara Yükseldiği Gün En Çok Artan Altcoin’ler!

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) bugün itibariyle çok uzun bir sürenin ardından 52 bin…

15.02.2024 - 01:21

Santiment: Bitcoin’de (BTC) 52 Bin Dolar Zirve Olabilir!

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) bugün itibariyle yaşadığı yükselişler ile birlikte 52 bin dolar…

15.02.2024 - 00:25

Selcoin Bitcoin’de (BTC) Satış Yaptı, Gözünü Altcoin’lere Çevirdi!

Türk kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir analist olan Selcoin, bugün itibariye yeni bir…

14.02.2024 - 23:31

Binance’de Listeli Bu Altcoin’in Vakfı, Kendi Ürününde Satış Yapıyor!

Kripto para sektörünün en önemli altcoin'lerinden bir tanesi olan Polygon (MATIC), bugün itibariyle yukarı yönlü…

14.02.2024 - 22:53

Bitcoin Borsası Coinbase, Bu Altcoin’in Ticaretini Askıya Alıyor!

Dev kripto para borsası Coinbase, aldığı kararlarla kripto varlıkların fiyat hareketlerini etkileyebiliyor. Coinbase'in desteklediği projeler…

14.02.2024 - 22:26

SEC Başkanı Gensler, Bitcoin (BTC) Hakkında Konuştu!

Kripto para sektöründe bugün itibariyle yükselişlerin meydana geldiği görülüyor. Lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC)…

14.02.2024 - 21:17