Haberler

Dikkat: Coinbase, Müşterilerinin Bitcoin Cüzdanlarına Erişemediğini Açıkladı!

Amerika’nın en büyük kripto para borsası olan Coinbase, bazı müşterilerinin alım satım hesaplarına erişim sorunları yaşadığının farkında olduğunu söylüyor.

Ünlü ticaret platformu, kullanıcılarına fonlarının güvende olduğuna dair güvence verdi. Geliştiricilerinin bu sorun üzerinde çalıştığını ekleyen Coinbase, yatırımcılarına panik yapılacak bir durum olmadığını söylüyor.

Bu haftanın başlarında, iflas durumunda kullanıcı varlıklarının silinebileceğini hizmet şartlarına ekleyen popüler kripto para borsası, yatırımcıların yoğun tepkisi altında kaldığı görüldü.

Bununla birlikte Coinbase CEO’su Brian Armstrong, böyle bir senaryonun ise pek olası olmadığını vurguladığı gözlemlendi.

Bugünün erken saatlerinde, Aralık 2020’den bu yana ilk kez 25.000 dolar seviyesine düşen BTC, bu noktadan sert bir tepki aldığı görüldü.

Coinbase hisseleri de bu şiddetli baskı altında düşüş yaşarken, bugünün erken saatlerinde tüm zamanların en düşük seviyesi olan 40.83 dolara geriledi. 

Coinbase CEO’su Armstrong’un kişisel net serveti ise 13,7 milyar dolardan 2,2 milyar dolara düşüş yaşadığı gözlemleniyor.

Bitcoin‘in tekrardan yükselişlerine başlaması durumunda hisse değerlerini toplayacak olan borsa, bu süreçte yatırımcılarının karşısında değil yanında olması bekleniyor.

Ayı sezonunun sona erip boğa döneminin başlamasıyla birlikte tekrardan Bitcoin ve kripto paralara olan ilgi artış gösterecek.

Bu artış ile birlikte Coinbase‘e de yeni kullanıcıların katılması bekleniyor. Kripto piyasasının en büyük borsalarından bir tanesi olan Coinbase’in iflası, piyasasının çöküş yaşamasına sebebiyet verebilir.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

En Son Yazılar

Bitcoin Ayısı Capo, BTC ve Altcoin’ler Hakkındaki Son Düşüncelerini Paylaştı!

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir isim olan Crypto Capo, yaptığı paylaşımlarla yatırımcıların dikkatini…

17.02.2024 - 23:32

SICAK GELİŞME: Bu Haber ile Türklerin Takibindeki Bir Altcoin Uçuşa Geçti!

Son dakikalarda Türk kripto para yatırımcıları The Guardian'ın İstanbul Başakşehir Futbol kulübü hakkında paylaştığı habere…

17.02.2024 - 22:19

Büyük Kripto Yatırımcıları, Binance’de Listeli Bu Altcoin’e Yüklü Yatırımlar Yapıyor!

Kripto para sektöründeki kritik süreç devam etmekte. Her ne kadar lider kripto para birimi Bitcoin…

17.02.2024 - 21:28

DİKKAT: Bu Ülkede Bankaların Bitcoin ve Altcoin İşlemleri Yasaklandı! İşte Detaylar..

Honduras Ulusal Bankacılık ve Menkul Kıymetler Komisyonu (CNBS), yerel bankaların dijital varlıklarla işlem yapmasını ve…

17.02.2024 - 20:16

Binance’deki Bu Altcoin’in Kurucusu, Kendi Ürününün de Satış Yapıyor!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'de listelenmiş bir altcoin olan Curve…

17.02.2024 - 18:42

Küçük Yatırımcılar Bitcoin’de (BTC) Satış, Büyük Yatırımcılar İse Alım Yapıyor!

Kripto para sektöründe hafta sonu itibariyle bazı geri çekilmelerin meydana geldiği görülüyor. Her ne kadar…

17.02.2024 - 17:05