Bitcoin (BTC)

Dikkat: Bitcoin’de (BTC) Düğmeye Basıldı, Sert Hareket Geliyor!

Kripto para birimleri, küresel piyasalar ile korele bir şekilde hareket etmeye devam ediyor. Bugün itibariyle yükseliş yaşayan Bitcoin ve Ethereum, ilerleyen saatlerde çok daha sert hareketler sergileyecek gibi gözükmekte.

Başarılı bir on-chain analisti olan Kriptolik, geçtiğimiz saatlerde yeni bir veri paylaştı. Lider kripto para birimi olan Bitcoin‘in zincir içi verilerini paylaşan popüler analist, son paylaşımıyla 200 binden fazla takipçisine uyarılarda bulunduğu görüldü.

Kriptolik Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda türev borsalara olan aktarımları gözler önüne seriyor. CryptoQuant’ın verilerini analiz eden Türk fenomen, ilerleyen saatlerde sert hareketler bekliyor.

Bitcoin’de Yeni Bir Operasyon mu Başlıyor?

ABD’nin enflasyon verisini açıklamasına artık sayılı günlerde kaldı. 10 Ağustos tarihinde açıklanacak olan enflasyon oranları, Bitcoin‘de sert hareketlerin yaşanmasına sebebiyet verebilir.

Enflasyon verileri öncesi piyasa yapıcıların Bitcoin ve altcoinler de yeni bir likidasyon operasyonu gerçekleştireceği tahmin ediliyor.

Yukarı ve aşağı yönlü sert hareketler sergileyebilecek olan kripto para birimleri, birçok yatırımcının likit veya stop edilmesini sağlayabilir.

Popüler analist Kriptolik ise bu denli yüksek bir CDD verisinin gelmesinin ardından takipçilerini uyarıyor. Kripto sektörünün kritik bir süreçten geçtiğini ima eden Türk fenomen, sert hareketler karşısında takipçilerinin önlem almasını istemekte.

Haberimizin yazıldığı esnada ise 24 bin dolar seviyelerinden işlem gören BTC, ilerleyen saatlerde yukarı veya aşağı yönlü sert iğneler atabilir.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

En Son Yazılar

Ethereum Dencun Yükseltmesi Gelecek Kripto Benimseme Dalgasını Nasıl Hızlandırıyor?

Ethereum'un merakla beklenen Dencun Yükseltmesi, ağın en önemli kısıtlamalarından bazılarına çözüm getirecek. Dencun, işlem hacmini…

16.02.2024 - 15:57

Bir Tüccar 198 Dolarlık Ethereum (ETH) ile 1 Günde 152 Bin Dolar Kazandı!

Kripto para sektöründe boğa dönemlerinde düşük piyasa değerine sahip altcoin'lerin performansları birçok kripto yatırımcısının dikkatini…

16.02.2024 - 15:34

Binance’deki Bu Altcoin’de Yüklü Kilit Açılımı Gerçekleşti! Son Durum Ne?

Dev kripto para borsası Binance'de listelenmiş bir altcoin olan Blur'da (BLUR) bugün itibariyle yüklü bir…

16.02.2024 - 14:23

Yatırım Şirketi Kurucusu: Bu Tarihte Bitcoin’in (BTC) Fiyatı 600 Bin Dolar Olabilir!

Adamant Capital kurucusu Tuur Demester, lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) hakkında son yaptığı yorumlarla…

16.02.2024 - 13:00

Bitcoin’de Gözler, ABD Üretici Enflasyon Verisine Çevrildi! Beklentiler Ne? İşte Saati..

Bugün itibariyle geleneksel finans piyasalarında ve kripto para sektöründe gözler Amerika Birleşik Devletlerine (ABD) çevrilmiş…

16.02.2024 - 12:22

Dev Bitcoin Borsası Bu Altcoin’i Listeledi, Ani Yükseliş Yaşandı!

Güney Kore merkezli en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Bithumb, bugün itibariyle yeni…

16.02.2024 - 11:28