Bitcoin (BTC)

Dev Yatırım Şirketi, “Bitcoin (BTC) Rallisi Geliyor”!

Dünyanın en büyük kripto para yatırım şirketlerinden birisi olan Amerika merkezli Pantera Capital, yine kripto para sektöründe çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

Pantera Capital CEO’su Dan Morehead, kurumların Bitcoin‘e (BTC) olan ilgisinin devamlı olarak artacağını düşündüğünü ve bunun durmayacağını vurguladı.

Bitcoin İçin Ralli Yeniden Başlayacak

Morehead, artan enflasyon ve yaşanan makro ekonomik gelişmelerin insanların geleneksel borsalardan kaçmasına yol açacağını düşünüyor.

Ünlü isim, şimdiden %80 düşüş yaşanan iki büyük ayı piyasası yaşanmasının sonu olarak da BTC‘nin, bütün kripto para sektörünü yeni bir ralliye taşıyacağını düşünüyor.

Milyarder CEO, bundan sonra 100 katlık yükseliş yaşanan ralliler göremeyeceğimizi ancak önümüzdeki 6 – 12 aylık sürede çok büyük şeylerin olacağını ifade etti. Morehead, yatırımcıların tahvil, hisse senedi ve gayrimenkul piyasasından kaçıp, kripto para sektörüne geleceğini düşünüyor.

CEO buna ek olarak BTC‘nin nisan ayında, 11 yıllık üssel hareketli büyümesinin %56 gerisinde olduğunu belirtti. Ünlü CEO’ya göre bu çok nadir görülür ve aslında BTC fiyatı şu an çok ucuz seviyelerde yer almakta.

Lider kripto para birimi Bitcoin an itibarıyla 41.200 dolardan işlem görürken, lider kripto paranın fiyatının 24 saat içerisinde yeniden yukarı yönlü hareketlendiği görülüyor.

BTC, son 24 saat içerisinde %2 yükseliş elde ederek 41.000 doların üzerine çıkmayı başardı ve yeniden 42.000 dolar direncine doğru yükselişe başladı. Morehead ise 12 ay sonra Bitcoin ve altcoinlerde bu fiyatların görülemeyeceğini söylemekte.

En Son Yazılar

FTX, Ethereum (ETH) ve Bu Altcoin’de Satış Yapıyor!

Batık kripto para borsası FTX, geçtiğimiz dönemde mahkemeden portföyündeki kripto varlıkları tasfiye etme izni almıştı.…

13.02.2024 - 16:59

SON DAKİKA: ABD Enflasyon Verileri Açıklandı! Bitcoin (BTC) İçin İyi mi Kötü mü?

Dünyanın en büyük ekonomisi olarak gösterilen Amerika Birleşik Devletleri (ABD), son dakikalarda finans piyasalarının gündeminde…

13.02.2024 - 16:30

Dev Bitcoin Borsası Bu Altcoin’i Listeledi, Ani Yükseliş Yaşandı!

Güney Kore merkezli en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Bithumb, bugün itibariyle yeni…

13.02.2024 - 15:19

Bitcoin’de (BTC) ABD Enflasyon Verileri Bekleniyor! Saat Kaçta Açıklanacak?

Kripto para sektöründe bugün itibariyle gözler ABD enflasyon verilerine çevrilmiş durumda. ABD Tüketici Fiyat Endeksi…

13.02.2024 - 14:05

Bir Kripto Balinası Borç Alıp Ethereum (ETH) Topluyor!

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkların fiyat…

13.02.2024 - 13:05

Eski PayPal CEO’su Thiel, Bitcoin ve ETH’ye Yatırım Yaptı! İşte Miktarı..

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ve lider altcoin Ethereum (ETH), son yıllarda geleneksel finans…

13.02.2024 - 12:24