Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dogecoin Babası Elon Musk’ın, Twitter’ı Satın Alması Değerlendirdi!

Elon Musk, kripto piyasasını etkilediği kadar, dünya gündeminde de önemli bir rol aldığı son günlerde gözler önüne serildi.

Dünyanın en zengin insanı olan Elon Musk, sosyal medya devi Twitter‘ı rekor bir ücret ile satın alması, birçok ülkenin gündemini değiştirmiş durumda.

Türkiye’nin Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan, Elon Musk’ın Twitter‘ı satın alması hakkında basın mensuplarına kritik açıklamalarda bulunmuş durumda.

Uzun bir açıklama yapan Erdoğan’ın, “Elon Musk 44 milyar dolar verdi diye Twitter’daki olumsuzluklar meşrulaşmaz” sözleri Twitter üzerinde trend topik olmayı başardı.

HaberTürk tarafından paylaşılan bir habere göre Erdoğan, Suudi Arabistan’a gerçekleştirdiği bir ziyaret sonrası gazetecilerin sorduğu bir dizi soruya cevap verdi.

Elon Musk’ın kripto dünyasında ses getiren Twitter hamlesini değerlendiren Cumhurbaşkanı, Twitter için 44 milyar dolar ödenmiş olmasının olumsuzlukları gidermeyeceğini aktarıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Twitter, Youtube ve İnstagram gibi sosyal medya platformlarına karşı olumsuz bir tavrının olduğu biliniyordu.

Tekrardan bu olumsuz düşüncelerini yinelemiş olan Recep Tayyip Erdoğan, basın mensuplarına şu açıklamalarda bulunmuş durumda:

“Sosyal medya konusunda doğrusu benim yaklaşımım olumlu değil, sosyal medyaya pek olumlu bakmıyorum. Şimdi, Elon Musk 44 milyar dolar verdi diye Twitter’daki olumsuzluklar meşrulaşmaz. Örneğin Trump’ın Twitter ile ilgili mücadelesinde neler yaşandığını gördük. Ben daha önce de söylüyordum ‘Twitter cıvıtır’ diye.”

En Son Yazılar

Bu Hafta Bitcoin’in (BTC) 48 Bin Dolara Yükselmesiyle, Bu Altcoin’ler Uçuşa Geçti!

Kripto para sektöründe son günlerde volatil yükselişler yaşanıyor. Lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC) artışları,…

12.02.2024 - 00:03

Yükselişlerden Önce Bitcoin Toplayan Balina, Yüklü BTC Satışı Yapıyor!

Kripto para sektöründe son süreçte sert yükselişler meydana gelmişti. Lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC)…

11.02.2024 - 23:02

Önümüzdeki Hafta Bu Altcoin’lerde Kilit Açılımları Gerçekleşecek!

Kripto para sektöründe bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Her ne kadar piyasada yükselişler baskın…

11.02.2024 - 21:57

SON DAKİKA: Fenerbahçe Puan Kaybetti, Bu Altcoin Çöküş Yaşadı!

Geçtiğimiz dakikalarda Fenerbahçe - Alanyaspor müsabakası sona erdi. 2-2'lik beraberlikle biten müsabaka, Fenerbahçe'nin Süper Ligdeki…

11.02.2024 - 21:18

Bitcoin Boğası Justin Sun, Bu Altcoin’de Yakım Yapılacağını Duyurdu!

Kripto para sektörünün en önemli projelerinden bir tanesi olan Tron'un (TRX) kurucusu Justin Sun, attığı…

11.02.2024 - 19:39

Önümüzdeki Hafta Bitcoin, ETH ve Altcoin’lerde Bu Gelişmeler Takip Edilecek!

Kripto para sektöründe bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bu hafta itibariyle lider kripto para…

11.02.2024 - 18:08