Bitcoin (BTC)

CryptoQuant CEO’su: “Balinalar, Bitcoin (BTC) Almak İçin Pusuda Bekliyor”!

Kripto piyasasında daha önce görülmemiş devasa düşüşler yaşanıyor. Lider kripto para birimi olan Bitcoin, tarihindeki en çok düşüş yaşadığı aylardan bir tanesini ilerleyen saatlerde geride bırakmış olacak.

Haziran ayı itibariyle yüzde 40 oranında değer kaybeden BTC, altcoin yatırımcılarının resmen “perişan” olmasına sebebiyet verdiği görüldü.

Balinalar, Bitcoin Satın Almak İçin Doğru Zamanı Bekliyor!

Başarılı bir veri sağlayıcısı olan CryptoQuant’ın CEO’su Ki Young Ju, bugün itibariyle Bitcoin üzerindeki kritik metriklerin analizini paylaştı.

Lider kripto para birimi olan Bitcoin‘de yaşanan düşüşlerin ardından balinaların ve kurumsal yatırımcıların kripto sektörünü terk etmediğini iddia eden Ju, bu yatırımcıların ABD dolarına endeksli stablecoinler de doğru zamanı beklediklerini iddia ediyor.

Bitcoin‘in piyasa değerinin ATH seviyesinden yüzde 70 oranında düşüş yaşadığını aktaran başarılı iş insanı, stablecoinlerin piyasa değerinin ise sadece yüzde 10 düşüş yaşadığını vurgulamakta.

Aradaki yüzde 60’lık yatırımcı kesiminin Bitcoin‘i satın almak için doğru zamanı beklediğini iddia eden CryptoQuant CEO’su, borsalarda 25 milyar dolarlık bir stablecoin rezervinin olduğunu aktarmakta.

Bu rezervin ilerleyen süreçte Bitcoin‘e giriş yapmasını bekleyen Ju, kripto sektörünün güzel bir boğa sezonu daha yaşayacağını iddia ediyor.

Kritik metriklere göre Bitcoin‘in dip seviyelerde olduğunu vurgulayan devasa yatırımcı, balinaların ve kurumsal yatırımcıların BTC satın almak için halen beklemede olduğunu da aktarmakta.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

Yorumları Göster

  • Naber nasılsınız? Dibi bulabilen olsa, ilk önce başka şeylerin dibi bulunurdu. Halen hileli düzende aldanmaya devam mı? Bu sistem amacına ulaştı, size döngülerin olacağına inandırdılar. Dipte al, çıkınca sat. Tabi bu zamana kadar kimse bu kadar piyasanın içinde değildi. Şimdi dipte al, düştükçe al, parayı sıfırla, sistemi kapat devri 😄 iyi aldanmalar.
    Metaverse evreni dedikleri hayal dünyası.
    Blockchain zinciri dedikleri, sizin piyasaya zincirle bağlanmanız, kurtulamamanız.
    Proje dedikleri, paranızı alma projeleri.
    Bak bakalım çevrene, 10 kişiye sor, 100 kişiye sor. Genelde kârda olan mı var. Zararda olan mı? Zengin mi olmuş? Herşeyini kaybetmiş mi?
    Sonra gel bana yorum yaz. Fazla boş yapmayın. Eski grafikleri bırak. Şimdiki ve gelecekte olana bak. Seni öldürmek isteyen ilk önce kanına girer. Şeytan gibi. Bu sistem de öyle. Aldatma, hile, spekülasyon, her türlü hortumlama var. Kazanmayı geç, paranı sabit bile tutamazsın!

En Son Yazılar

SICAK GELİŞME: ABD’de Üretici Enflasyonu Verisi Açıklandı! Bitcoin İçin İyi mi Kötü mü?

Dünyanın en büyük ekonomisi olarak gösterilen Amerika Birleşik Devletlerinde (ABD) geçtiğimiz dakikalarda yeni bir veri…

16.02.2024 - 16:35

Ethereum Dencun Yükseltmesi Gelecek Kripto Benimseme Dalgasını Nasıl Hızlandırıyor?

Ethereum'un merakla beklenen Dencun Yükseltmesi, ağın en önemli kısıtlamalarından bazılarına çözüm getirecek. Dencun, işlem hacmini…

16.02.2024 - 15:57

Bir Tüccar 198 Dolarlık Ethereum (ETH) ile 1 Günde 152 Bin Dolar Kazandı!

Kripto para sektöründe boğa dönemlerinde düşük piyasa değerine sahip altcoin'lerin performansları birçok kripto yatırımcısının dikkatini…

16.02.2024 - 15:34

Binance’deki Bu Altcoin’de Yüklü Kilit Açılımı Gerçekleşti! Son Durum Ne?

Dev kripto para borsası Binance'de listelenmiş bir altcoin olan Blur'da (BLUR) bugün itibariyle yüklü bir…

16.02.2024 - 14:23

Yatırım Şirketi Kurucusu: Bu Tarihte Bitcoin’in (BTC) Fiyatı 600 Bin Dolar Olabilir!

Adamant Capital kurucusu Tuur Demester, lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) hakkında son yaptığı yorumlarla…

16.02.2024 - 13:00

Bitcoin’de Gözler, ABD Üretici Enflasyon Verisine Çevrildi! Beklentiler Ne? İşte Saati..

Bugün itibariyle geleneksel finans piyasalarında ve kripto para sektöründe gözler Amerika Birleşik Devletlerine (ABD) çevrilmiş…

16.02.2024 - 12:22