Bitcoin (BTC)

Crypto Kemal: Bitcoin’de (BTC) Dananın Kuyruğu Yarın Kopacak!

Kripto para sektöründeki kritik süreç devam ediyor. Silicon Valley Bank’da (SVB) yaşananların ardından sert bir şekilde düşüş yaşayan ABD borsaları ve kripto varlıklar, halen güvenli seviyelere yükselmeyi başaramamış gibi gözükmekte.

Türk kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir isim olan Crypto Kemal, geçtiğimiz dakikalarda resmi Twitter hesabı üzerinden Bitcoin‘deki gidişat hakkında yeni bir tweet paylaştı.

Amerikan Merkez Bankasının (FED) yarın yapacağı bankacılık krizi sonrasında Bitcoin’de (BTC) trendin teyit edileceğini aktaran Kemal, son tweet’in de şu sözleri vurguladı:

“bitcoin’in hangi yöne gideceği yarın yapılacak olan FED toplantısına bağlı. Bir bankacılık krizi yaşanır ve panik ortamı oluşur ise grafikte belirtiğim alt desteğe (18.425 dolar) kadar inebiliriz.”

“Ancak sorun bastırılır güven ortamı oluşur ise 21.300-21.500 dolar bandına bir yukarı tepki bekliyorum.”

Lider kripto para birimi Bitcoin’in (BTC) yarın itibariyle volatil hareketler sergilemesini bekleyen Kemal, FED toplantısı sonrasında bankacılık krizinin büyümesi halinde BTC’nin 18.425 dolar seviyelerine kadar gerileyebileceğini düşünüyor.

Her ne kadar şuan itibariyle Bitcoin’de böyle bir düşüş çok olası gözükmese de, FED toplantısı sonrasında piyasalarda paniğin artması, ciddi bir krizi tetikleyebilir.

Popüler analist FED toplantısı sonrasında piyasalara güven verilmesi ve sorunların çözülmesi durumunda ise Bitcoin’in, 21.300-21.500 dolar seviyelerine kadar yükselmesini bekliyor.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

Yorumları Göster

En Son Yazılar

DİKKAT: Bu Ülkede Bankaların Bitcoin ve Altcoin İşlemleri Yasaklandı! İşte Detaylar..

Honduras Ulusal Bankacılık ve Menkul Kıymetler Komisyonu (CNBS), yerel bankaların dijital varlıklarla işlem yapmasını ve…

17.02.2024 - 20:16

Binance’deki Bu Altcoin’in Kurucusu, Kendi Ürününün de Satış Yapıyor!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'de listelenmiş bir altcoin olan Curve…

17.02.2024 - 18:42

Küçük Yatırımcılar Bitcoin’de (BTC) Satış, Büyük Yatırımcılar İse Alım Yapıyor!

Kripto para sektöründe hafta sonu itibariyle bazı geri çekilmelerin meydana geldiği görülüyor. Her ne kadar…

17.02.2024 - 17:05

Polygon’un Alt Şirketi, MATIC Satışı Yapıyor! Nasıl Olur?

Kripto para sektöründeki alım satım hamleleri yatırımcıların dikkatini çekmekte. Dönem dönem bazı kripto projelerinin kendi…

17.02.2024 - 14:57

Bitcoin ve ETH’de Hafta Sonu Hangi Seviyeler Takip Edilecek?

Kripto para sektöründe bugün itibariyle hafta sonu başlamış durumda. Hafta sonları özelinde lider kripto para…

17.02.2024 - 13:15

Dev Balina Yeni Bitcoin (BTC) Satın Alımı Yaptı! İşte Ayrıntılar..

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkları etkileyebiliyor.…

17.02.2024 - 12:06