Haberler

Crypto.com CEO’su: Bitcoin’de (BTC) Halving Öncesi Satışlar Normal!

Popüler kripto para borsası Crypto.com‘un CEO’su Kris Marszalek, bugün itibariyle lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) hakkında konuştu. Bitcoin’deki blok yarılanmasını (halving) ele alan Marszalek, kurumsal yatırımcıların BTC’ye olan ilgisinin devam ettiğini söyledi.

Kris Marszalek, Bloomberg TV’ye verdiği röportajda Hong Kong‘daki mevzuat değişikliklerinden memnun olduğunu söyledi; yerel Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonu (SFC) yakın zamanda Bitcoin ve Ethereum için spot ETF‘lerin başlatılmasını onaylamıştı.

Başarılı iş adamı, Hong Kong’u Güney Kore ile karşılaştırdı. Crypto.com CEO’su, Güney Kore vatandaşları için yeni bir mobil uygulaması başlatmayı planladıklarını açıkladı.

Girişimci, madencilerin blok ödülü olarak aldığı BTC sayısının 19-20 Nisan’da yarı yarıya azalacağını ve bu gelişmenin pazar üzerinde önemli bir etki yaratacağına inanıyor.

“Öyle bir şey var ki: Söylentileri satın alıp, haber satarsınız. Bu nedenle yarılanma yaklaştıkça piyasada satışlar olabilir.

Önümüzdeki 6 ay içerisinde halving (blok yarılanması) Bitcoin fiyatına olumlu yansıyacak.”

Crypto.com CEO’su, kurumsal yatırımcıların yarılanma sonrasında da Bitcoin’e ilgi duymaya devam etmesini bekliyor. Halving sonrası ine BTC spot ETF’lerine girişler artabilir gibi duruyor.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

Borsalardaki Bitcoin Miktarında Düşüş Hızlandı! BTC’de Arz Şoku Yaşanabilir mi?

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun (SEC) spot Bitcoin ETF'lerini onaylaması, BTC için bir dönüm…

16.04.2024 - 23:43

FED Başkanı Powell’ın Konuşması Geride Kaldı! Şimdi Bitcoin’de (BTC) Neler Olacak?

Bugün itibariyle kripto para sektöründe gözler ABD Merkez Bankası (FED) başkanı Jerome Powell'ın konuşmasına çevrilmişti.…

16.04.2024 - 23:13

Dipten Ethereum Toplayan Balina, Yüklü ETH Satışları Yapıyor!

Uzun bir süredir olduğu gibi bugünde kripto para sektöründe volatil düşüşler meydana geliyor. Lider altcoin…

16.04.2024 - 22:08

Binance’den Bitcoin (BTC), ETH, DOGE, SOL, PEPE ve Bu 10 Altcoin’e Güzel Haber Geldi!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, aldığı kararlarla kripto varlıkların gidişatını değiştirebiliyor. Binance'in desteklediği…

16.04.2024 - 21:17

SON DAKİKA: FED Başkanı Jerome Powell Konuşuyor! Bitcoin İçin İyi mi Kötü mü?

Geçtiğimiz dakikalarda Kanada Merkez Bankası Başkanı Tiff Macklem’ın moderatörlüğünde Washington’da yapılan ekonomi konferansı başladı. ABD…

16.04.2024 - 20:32

Bitcoin’de Gözler FED Başkanı Powell’ın Konuşmasına Çevrildi! Buradan Canlı İzle…

Dünyanın en büyük ekonomisi olarak gösterilen Amerika Birleşik Devletleri (ABD), finans piyasalarının gündeminde yer alıyor.…

16.04.2024 - 20:06