Bitcoin (BTC)

Crypto Capo: Bitcoin’deki (BTC) Yapay Yükselişlerin Sonuna Geldik!

Son yıllarda yaptığı tahminler ile gündeme gelen popüler kripto para analisti Crypto Capo, çok uzun süredir başarısız olsa da, halen lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ve altcoin‘lerdeki düşüş tahminlerini değiştirmedi.

Bitcoin bugün 38 bin dolara kadar yükseldi ve sürecin ilerlemesiyle birlikte 35.500 dolara geriledi. Crypto Capo BTC’de bu yaşananların ardından yeni bir analiz paylaştı.

Bitcoin her ne kadar 35.500 dolar seviyelerinden tepki alıp yeniden 36 bin doların üzerine çıksa da, Capo BTC’deki yükseliş trendinin 38 bin dolarda son bulmuş olabileceğini vurguluyor.

İşte Crypto Capo’nun kısa bir süre önce Telegram hesabı üzerinden paylaştığı analiz:

“bitcoin’de zirveye ulaştığımıza dair çok fazla teyit gerekiyor ama zirveya ulaşmış olma ihtimalimiz çok yüksek.

Bana deli, ayı, inatçı veya ne derseniz deyin, benim görüşüme göre düşüş senaryosu hala muhtemel. Her gün saatlerce yüzlerce grafiği kontrol ediyorum ve hep aynı düşüş ihtimallerini görüyorum.

Şu anda sektördeki duygu durumu son derece boğa eğilimli. Fonlamalar, F&G endeksi ve diğer göstergeler bunu doğruluyor, ancak sadece Twitter veya herhangi bir TG kanalına bakmanız yeterli; aynı şeyi fark edeceksiniz (FOMO).

Bu duygu durumu ve PA (fiyat hareketi), mevcut makro ekonomiyle uyuşmuyor (bir ayrışma oluşturuyor). Çoğu grafik aşırı yükselmiş gibi görünüyor ve ayrıca hacimlerde azalıyor. Bu yapay yükselişi mümkün olduğunca uzatıyorlar, ancak bu yükselişlerin yapay olduğu gerçeğini değiştirmez.

güvende kalın.”

*Gelişmeler için bizi takip etmeye edin

Yorumları Göster

  • Düşüş olacak ama 42K_43K yı gördükten sonra BTC düzeltmeye gidecektir
    Tahminimce Aralık ayında 15 den sonra düzeltme hareketi gelebilir sonra etf onaylanma sürecinden sonra yükselmeye devam edecektir tahminimce 2024 ilk çeyrekte 60K bin doları görecek BTC ondan sonra halving döneminde büyük bir düşüş vede düzeltme gerçekleşebilir Nisan Mayıs Haziran aylarında büyük Bir düşüş olabilir mega boğa öncesinde 2024 son ceyrekle 2025 ilk çeyrek bitiminde yani Mayıs ayına kadar BTC de 100K bin doları görebiliriz 1. Part boğa 2025 Kasım gibide son parti BTC yükselişi gerçekleşecektir net tahminimce 148K_160Karasinda tepe noktasına zirveye ulaşacaktır. Büyük bir boğa sezonu bizleri bekliyor 2 sene içerisinde gerçekleşecek olan net ytd........

  • Bu adam ne dersi tersini yapin..teknik yok bunda duygusal bi adam hep ayı olsun istiyorum vakti gelincede boğaya dönemiyor inatci ve saplantili vunki

En Son Yazılar

İşte Ethereum Kurucusu Buterin’in Övgüyle Bahsettiği 12 Kripto Projesi!

Kripto para sektörünün lider altcoin'i Ethereum'un (ETH) kurucusu Vitalik Buterin, son süreçte yaptığı paylaşımlarla gündeme…

08.02.2024 - 23:10

DİKKAT: Bitcoin Borsası Binance, BNB Beacon Zincirini Kullanımdan Kaldırıyor!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, aldığı kararlar ile sektörün gündeminde…

08.02.2024 - 22:25

Tron Kurucusu Justin Sun’dan Kritik Ethereum (ETH) Hamlesi Geldi!

Kripto para sektörünün en önemli altcoin'lerinden bir tanesi olan Tron'un kurucusu Justin Sun, attığı adımlarla…

08.02.2024 - 21:28

Bitcoin Borsası OKX, Bu Kripto Projesine Yatırım Yaptı! İşte Ayrıntılar..

Dünyanın en büyük kripto para borsası OKX'in yatırım kolu OKX Ventures, son dönemlerde sektördeki yatırımlarını…

08.02.2024 - 20:20

Ünlü Bitcoin Analisti, Gözünü Bu Altcoin’e Çevirdi! Sert Yükseliş mi Geliyor?

Önemli kripto para analistlerinden bir tanesi olan Ali Martinez, paylaştığı başarılı tahminler ile kripto gündeminde…

08.02.2024 - 19:20

SON DAKİKA: Binance Web3 Cüzdanı, Artık Ethereum Tabanlı ERC-404 Altcoin’lerini Destekleyecek!

Son günlerde kripto para sektöründe ERC-404 token standardı ile inşa edilen altcoin'ler volatil yükselişler gerçekleştiriyor.…

08.02.2024 - 18:07