Bitcoin (BTC)

Coinbase’in Eski CEO’su, Yeniden Kripto Para Sektörüne Adım Attı

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından Coinbase’in eski CEO’su Zeeshan Feroz, kripto para sektörüne geri dönüş yaptı. Coinbase’in bu kadar büyümesinde etkili olduğu bilinen Feroz, kripto para tabanlı ödeme platformu MoonPay’in yeni CGO’su oldu.

Coinbase UK Eski CEO’su, MoonPay’e Geçti

ABD merkezli Moonpay, dünya çapına yayılmayı ve bireysel yatırımcılara tek bir platform içerisinde her türlü ödemeyi sunmayı hedefliyor. Feroz daha önce 2017 yılından 2020 yılına kadar Coinbase UK’in CEO’su olarak görev almış ve şirketin ABD dışındaki büyümesinden sorumlu olmuştu.

Sadece Coinbase ile de kalmayan Feroz, dev borsaya katılmadan önce Airbnb ve Tilt.com bünyesinde de önemli yöneticilik görevleri aldı. MoonPy şirketinin 12 ayda %1.000 kazanç artışı yaşaması da aslında şirketin ciddi hedeflere sahip bir platform olduğunu gösteriyor. MoonPay CEO’su ve kurucu ortağı Ivan Soto-Wright ise konu hakkında yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“MoonPAY’i geliştirmeye devam ettikçe bizim büyümemize katkı sağlayacak böyle isimlerin ekibe katılması da oldukça kritik bir öneme sahip. SEKTÖRDE YILLARI AŞAN TECRÜBEYE SAHİP OLAN ZEESHAN’IN ŞİRKETE GELMESİ DE BİZİM İÇİN OLDUKÇA KRİTİK.”

Kripto para sektöründe son dönemde özellikle ödeme odaklı platformların tam olarak hız kazandığı biliniyor. PayPal gibi geleneksel devlerin sektöre girmesi de bunda etkili olmuş olabilir. MoonPay gibi kripto para kökenli şirketlerin bu gibi hamleleri ise rekabeti daha da arttırıp yatırımcılara daha iyi hizmet verilmesini sağlayacaktır.

En Son Yazılar

Faiz Kararı ve Powell Açıklamaları, Bitcoin (BTC) ile Altcoin’leri Nasıl Etkiledi?

Kripto para sektöründe bugün itibariyle kritik saatler yaşanıyor. Son saatlerde ABD Merkez Bankası'nın (FED) faiz…

31.01.2024 - 23:04

CANLI: FED Başkanı Powell’ın Konuşması Başladı! İşte İlk Sözleri..

Kripto para sektöründe bu akşam itibariyle kritik dakikalar yaşanıyor. ABD Merkez Bankasının (FED) faiz raporu,…

31.01.2024 - 22:32

Bitcoin’de Gözler FED Başkanı Powell’ın Konuşmasına Çevrildi! Buradan Canlı İzle..

Geçtiğimiz dakikalarda ABD Merkez Bankası (FED) 2024 yılının ilk faiz kararını açıkladı. Finans piyasalarındaki beklentiler…

31.01.2024 - 22:16

SON DAKİKA: FED Faiz Kararı Açıklandı! Sürpriz Var mı? Bitcoin (BTC) Etkilenecek mi?

Bugün itibariyle finans piyasalarının ve kripto para sektörünün ana gündem maddesinde, ABD Merkez Bankasının (FED)…

31.01.2024 - 22:00

Binance Bu Altcoin’i Vadeli ve Marjinde de Listeleyeceğini Paylaştı!

Dev kripto para borsası Binance bu sabah itibariyle Jupiter (JUP) isimli altcoin'i listeleyeceğini duyurmuştu. Geçtiğimiz…

31.01.2024 - 21:14

Bitcoin Borsası Coinbase, Bu Altcoin’i Listeleme Kararı Aldı!

Dev kripto para borsası Coinbase, son günlerde altcoin listeleme hamlelerini hızlandırmış gibi gözüküyor. Başarılı borsa…

31.01.2024 - 20:11