Haberler

Coinbase, Listeleme Sızıntılarını Gidermeye Çalışıyor! Hangi Altcoinler Listelenebilir?

Kripto para borsası Coinbase, yatırımcıların dijital varlık listeleme sürecindeki boşluklardan yararlanmasını önlemeye yönelik yeni önlemler alıyor.

Coinbase CEO’su Brian Armstrong, yeni bir blog gönderisinde, firmanın bazı varlıkları kripto borsasında listelemeden hemen önce satın aldığına dair raporlar aldığını söyledi.

Armstrong’a göre, bazı yatırımcılar listelenecek kripto para bilgisi halka açılmadan önce hangi dijital varlıkların listelenmeye hazırlandığını anlamak için analiz yapıyor ve duyuruyla ilişkili yükselişlerden yararlanmayı sağlıyor olabilir.

Sorunu çözmek için Coinbase CEO’su, kripto borsasının artık listelemeyi planladığı kripto varlıklarının teknik entegrasyon sürecinin bilgilerini yalnızca halka açık hale getirdikten sonra başlatacağını söyledi.

Armstrong ayrıca Coinbase’in şirket içindekiler tarafından yaklaşan dijital varlık listelerine ilişkin şüpheli bilgi sızıntılarını araştırmak için hukuk firmalarıyla birlikte çalıştığını aktarıyor.

Bu soruşturmalarda, herhangi bir Coinbase çalışanının kötü faaliyetlere bir şekilde yardım veya yataklık ettiğini tespit edilirse, bu çalışanlar derhal işine son verilirken ilgili makamlara sevk edileceği söylendi.

Coinbase Hangi Kripto Paraları Listeleyebilir?

Coinbase borsası üzerinde her kripto para birimi mevcut değildir. Halen yoğun araştırmalar ile kripto para listeleyen Coinbase, büyük ve başarılı projeleri sistemine entegre etmeye devam ediyor.

Son dönemlerde ise Coinbase’in fiyat verilerinde en çok aranan 4 kripto para açıklandı. Coinbase borsası ise ilerleyen günlerde bu kripto paraları listelediğini duyurabilir gibi gözükmekte:

  • Hedera (HBAR)
  • Theta Network (THETA)
  • VeChain (VET)
  • Helium (HNT)

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

En Son Yazılar

Bitcoin Boğası Justin Sun, Yeniden Altcoin Toplamaya mı Başlıyor?

Kripto sektörünün en önemli projelerinden bir tanesi olan Tron'un (TRX) kurucusu Justin Sun, aldığı kararlarla…

18.02.2024 - 13:34

Bir Kripto Balinası Sert Yükselen Bu Altcoin’de Satış Yapmaya Başladı!

Büyük yatırımcılar aldıkları kararlar ile kripto gündemine gelmeye devam ediyor. Kripto para yatırım şirketlerinin yanı…

18.02.2024 - 11:11

Bitcoin (BTC) ve Altcoin’ler Nasıl Bir Hafta Sonu Geçiriyor?

Bu hafta sonu itibariyle kripto para sektöründe düşüşlerin daha baskın olduğu görülebiliyor. Lider kripto para…

18.02.2024 - 00:36

Bitcoin Ayısı Capo, BTC ve Altcoin’ler Hakkındaki Son Düşüncelerini Paylaştı!

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir isim olan Crypto Capo, yaptığı paylaşımlarla yatırımcıların dikkatini…

17.02.2024 - 23:32

SICAK GELİŞME: Bu Haber ile Türklerin Takibindeki Bir Altcoin Uçuşa Geçti!

Son dakikalarda Türk kripto para yatırımcıları The Guardian'ın İstanbul Başakşehir Futbol kulübü hakkında paylaştığı habere…

17.02.2024 - 22:19

Büyük Kripto Yatırımcıları, Binance’de Listeli Bu Altcoin’e Yüklü Yatırımlar Yapıyor!

Kripto para sektöründeki kritik süreç devam etmekte. Her ne kadar lider kripto para birimi Bitcoin…

17.02.2024 - 21:28