Kategori: Bitcoin (BTC)

Coinbase Analistleri, Bitcoin (BTC) Fiyatı Hakkında Yeni Raporu Paylaştı!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Coinbase‘in analistleri, bugün itibariyle yeni bir rapor paylaştı. Son raporda lider kripto para birimi Bitcoin‘in (BTC) fiyatından bahseden analistler, yatırımcıların dikkatini çekti.

Son yayınlanan raporda Coinbase analistleri, önümüzdeki aylarda Bitcoin’in fiyat dinamiklerine destek olabilecek faktörleri özetledi.

Coinbase analistleri, “Daha fazla kurumsal oyuncu yeni ETF gerçekliğine uyum sağladıkça, Bitcoin’in önümüzdeki üç ila altı ay içinde iyi bir şekilde desteklenmesi gerektiğine inanıyoruz.” dedi.

Coinbase’in Haftalık raporunda, kurumsal katılımın BTC fiyat dinamikleri için nasıl önemli bir destekleyici faktör olarak hizmet edebileceği vurgulandı.

Coinbase analistleri, spot Bitcoin ETF’leri konusunda “Şu ana kadar toplamda 4,2 milyar doların üzerinde etkileyici bir rakama ulaşan muazzam net girişler gördük” diyor.

Coinbase raporunda yeni başlatılan BTC fonları ile Altın ETF’lerine yapılan tarihsel akışlar arasında paralellikleri olduğu vurgulandı.

Raporda, “ETF manzarasına daha geniş bakıldığında BTC ETF’lerine yönelik net girişler, şu anda tarihsel olarak  en başarılı ETF lansmanlarından biri olan State Street’in SPDR Gold Shares ETF’sinin ilk ayını geride bıraktı” ifadeleri yer aldı.

Coinbase analistleri ayrıca Bitcoin’in 100 günlük hareketli ortalamada güçlü bir destek bulduğunu gösteren verilerin altını çizdi.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

Bir Kripto Balinası, Binance’de Listeli Bu Altcoin’i Topluyor! İşte Son Satın Alımı..

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkları etkileyebiliyor.…

16.02.2024 - 23:34

CANLI: FED Yöneticisi Faiz Oranları Hakkında Konuşuyor! Bitcoin (BTC) Etkilenecek mi?

Bugün itibariyle lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ve altcoin'ler ABD'deki üretici enflasyonu sonrasında bazı…

16.02.2024 - 21:15

Büyük Yatırımcılar Bu Seviyelerden Bitcoin (BTC) Satın Alıyor mu?

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) 2023 yılının başlamasıyla birlikte yepyeni bir başlangıç yaptı. 16…

16.02.2024 - 20:07

Bitcoin, ETH ve Altcoin’ler Düşüş Yaşıyor! Ralli Sona mı Erdi?

Son saatlerde kripto varlıkların fiyat hareketlerini incelediğimizde, satıcıların baskın olduğu net bir şekilde görülmekte. Lider…

16.02.2024 - 19:04

Bitcoin Borsası Bybit, Bu Altcoin’i Listeleme Kararı Aldı!

Dev kripto para borsası Bybit, bugün itibariyle yeni bir duyuru paylaştı. Sektörün en eski platformlarından…

16.02.2024 - 17:51

SICAK GELİŞME: ABD’de Üretici Enflasyonu Verisi Açıklandı! Bitcoin İçin İyi mi Kötü mü?

Dünyanın en büyük ekonomisi olarak gösterilen Amerika Birleşik Devletlerinde (ABD) geçtiğimiz dakikalarda yeni bir veri…

16.02.2024 - 16:35