Bitcoin (BTC)

Citibank Genel Müdürü Tom Fitzpatrick’ten İnanılmaz Bitcoin Tahmini: BTC 2021 Yılında…

Citibank analisti, genel müdürü ve eski CitiFX çalışanı olan Tom Fitzpatrick, Bitcoin’in Aralık 2021’e kadar 318.000 $ ‘a yükseleceğini tahmin ederek yeni dünya düzenin temellerinin Blockchain tabanlı olacağını söyledi.

Tom Fitzpatrick pandeminin ekonomik ve mali etkileriyle mücadele eden bir dünyada Bitcoin’in neden çok daha fazla değerlenebileceğini açıkladı:

“Enflasyon ve istihdam yükseldikçe, para politikasını Volcker sonrası dönemde sahip oldukları şekilde kısıtlamaya çalışamayacakların kesin. Para politikasındaki bu değişiklik ve maliye politikasında eşzamanlı olarak açılma, MMT [Modern Para Teorisi] adı dışında tamamen ve FIAT para birimini düşürme niyetidir.” Şeklinde müşterilerine açıklamada bulundu.

Tom Fitzpatrick ayrıca Bitcoin lehine olan olasılıklara da şu şekilde ifade etti:

Bitcoin, sınırlı arzı olan bir varlıktır. Dijitaldir… Sınırları kolayca aşar ve merkezi değildir… Günümüzün muazzam mali bozulmanın doğrudan ya da dolaylı olarak gelecekte bir maliyeti olacak. Bu da para politikalarının sıkışacağını ve alternatiflerin ihtiyaç olacağı anlamına geliyor. Bitcoin ise her geçen gün gelişen finans ekosistemine dahil oluyor ve nihayetinde bir numaraları alternatif finans ihtiyacı olarak karşımıza çıkacak.” sözleriyle müşterilerine Bitcoin’e ne kadar güvendiğini tekrar gösterdi.

Paylaştığı teknik ve temel analizlere göre, 2019’un başlarında başlayan ve potansiyel olarak 2021’nin sonuna kadar üç yıl devam edecek bir boğa koşusunun daha başında bulunduğumuzu iddia etti. Bu doğrultuda yaptığı tahmine göre 2021 yılında BTC’nin 318 bin dolara çıkacağını iddia etti.

En Son Yazılar

Binance Bir Altcoin Delist Duyurusu Daha Paylaştı!

Dev kripto para borsası Binance, bugün itibariyle delist duyuruları ile gündeme geliyor. Binance'in pazar payının…

07.02.2024 - 12:35

Bir Kripto Balinası, Bitcoin ve Bu Altcoin’e Yatırım Yaptı! İşte Son Veriler..

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkların fiyat…

07.02.2024 - 11:30

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin İşlem Çiftlerini Delist Ediyor!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, aldığı kararlar ile sektörün gündeminde…

07.02.2024 - 10:53

Bitcoin ve ETH’nin Yükselişe Geçtiği Gün, Altcoin’ler Nasıl Bir Performans Gösterdi?

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle lider kripto para birimi…

07.02.2024 - 00:54

SON DAKİKA: MicroStrategy Kazanç Raporları Açıklandı! Bitcoin (BTC) Satışı Var mı?

Geçtiğimiz dakikalarda Bitcoin'in en büyük destekçilerinden olan MicroStrategy'nin 2023 yılı 4. çeyrek kazanç raporları açıklandı.…

07.02.2024 - 00:07

ABD’de Bir Bankanın Daha Hisseleri Çöküyor! Bitcoin’e (BTC) Etkisi Olur mu?

Geçtiğimiz yıl itibariyle ABD Merkez Bankasının piyasaları fazlaca sıkılaştırması sonucunda ABD'de bir bankacılık krizi patlak…

06.02.2024 - 23:48