Analiz

Çinliler Tercihlerini Bu Altcoinden Yana Yapıyor! – DODO Fiyat Analizi

Bir süredir Çin hükümetiyle başı belada olan kripto para piyasasında, Çinli geliştiricilerden DODO duyurusu geldi. Çinli gazeteci Colin Wu, Wu Blockchain twitter adresinden yaptığı paylaşımda DODO’nun Polygon ağı üzerinde bir mainnet başlattığını ifade ediyor.

DODO’nun Çinli geliştiriciler tarafından yapılan en iyi bilinen proje olduğuna dikkat çeken Wu, Çinlilerde Binance Akıllı Ağına ve HECO Blockchain’ine olan ilginin Polygon ağına yöneldiğine işaret ediyor.

Günlükte MA20 Desteği!

İşlem ücreti kazanmak için token sağlama üzerine kurulu Proactive Market Maker (PMM) algoritmasını kullanan ve Ethereum tabanlı merkezi olmayan bir borsa (DEX) olan DODO’nun yerel tokenı DODO, 175 milyon dolarlık piyasa değeriyle coinmarketcapte 181. sırada yer alıyor.

Teknik anlamda düşüş sürecinde birçok hacimsiz altcoin gibi yılın zirve seviyesi olan 5.65 dolardan %85’e yakın bir düşüş kaydeden DODO, dip seviyesi olan 0.865 dolardan %84’lük bir yükselişle yayın saati itibariyle 1.58 dolar üzerinden alıcı buluyor. Bulunduğu konum itibariyle güncel MA20 seviyesi olan 1.557 doları korumaya çalışan DODO, zirveden gelen düşüş trendi ile MA20 arasında sıkışıyor.

DODO Günlük Grafik – Kaynak: Tradingview

DODO’nun yaşadığı ilk düşüş dalgasına göre uygulanan fibonacci düzeltmesi sonucunda fiyatın 1.69 dolarlık dirence yakın olduğu görülüyor. Bu durumda diğer MA20 ve kırmızı trend çizgisi göz önünde bulundurulduğunda, DODO’nun oldukça önemli bir karar aşamasında olduğunu düşünülüyor.

Dirence gelen DODO’nun henüz aşağı yönlü bir hareket yapmamış olması ona olan güveni artırıyor. Yatırımcıların bu durumda alım hareketi için fiyatın karar vermesini beklemesi gerekiyor. Bilindiği üzere hacimsiz bir coin olan DODO’nun düşüşte de yükselişte de sert hareketler yapma olasılığı yüksek olduğu için yatırımcılar pozisyon alırken oldukça dikkatli olmalılar.

Son olarak burada bir yukarı yönlü bir kırılım gelir ve iki mum kapanışı görülürse DODO için 2.445 doların ilk önemli direnç seviyesi olduğu ve burada kâr alımı yapılması gerekildiği belirtiliyor. Düşüş yönlü harekette ise 1.22 ve 0.84 dolar desteklerinde 0.84 altı kapanışlarda stop olacak şekilde kademeli alım yapılabilir.

* Yukarıda yazılanlar yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir, lütfen kendi yatırım kararlarınızı bizzat kendiniz alınız.

En Son Yazılar

İşte Bitcoin ve ETH’deki Yükselişlerle Uçuşa Geçen Altcoin’ler!

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle lider kripto para birimi…

28.02.2024 - 00:20

Bitcoin Borsası Coinbase’den, Kritik BNB Smart Chain ve Polygon (MATIC) Hamlesi Geldi!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Coinbase, yeni genişletilmiş…

27.02.2024 - 23:32

Bir Balina Her Fırsatta Ethereum (ETH) Topluyor! İşte Tüm Alım Satımları..

Kripto para sektörünün lider altcoin'i Ethereum (ETH), son dönemlerde lider kripto para birimi Bitcoin (BTC)…

27.02.2024 - 22:28

Justin Sun, HTX Cüzdanındaki Bitcoin (BTC) Bakiyesini Açıkladı!

Kripto para sektörünün en önemli altcoin'lerinden bir tanesi olan Tron'un (TRX) kurucusu Justin Sun, piyasanın…

27.02.2024 - 21:26

Dev Bitcoin Borsası, Bu Yapay Zeka Altcoin’ini Listeleme Kararı Aldı!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan OKX, aldığı kararlarla…

27.02.2024 - 20:29

Bitcoin Ayısı Capo: BTC’deki Yükselişler Boğa Tuzağıdır, Sakın İnanmayın!

Bugün itibariyle lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) 57.400 dolar seviyelerine kadar bir yükseliş yaşamayı…

27.02.2024 - 19:22