Altcoin

Chiliz (CHZ) Üst Üste Müjde Paylaşıyor: Yeni Futbol Takımı Açıklandı

Taraftar tokeni ekosistemi oluşturmak için vargücüyle çalışan Chiliz (CHZ), yeni bir ortaklığa daha imza attı. Daha önce İspanya liginin en büyüklerinden Barcelona ile ortaklık imzalayan Chiliz, şimdi ise en az onun kadar önemli bir kulübü duyurdu.

Chiliz’den Yeni Bomba

Chiliz ve Socios Türkiye Direktörü Altuğ Öztürk tarafından paylaşılan tweete bakıldığında, Chiliz resmen Valencia CF ile ortaklık imzaladı. Socios.com ekosistemine katılan son kulübün Valencia olması ise önümüzdeki günlerde yeni ekiplerin de katılabileceğinin sinyali olarak görülüyor.

Ortaklık resmen duyurulsa da Valencia’nın kendi kripto para birimi VCF hakkında henüz net bir duyuru paylaşılmadı. Daha önceki ortaklıklara bakıldığında ise ilgili kripto paranın önümüzdeki 3 ay içerisinde piyasaya sürülmesi beklenebilir.

Chiliz, 17 Haziran tarihinde ise en az Valencia kadar önemli bir ekibin duyurusunu paylaştı. NBA’in en büyük ekiplerinden olan Philadelphia 76ers, resmen Chiliz ortağı olarak açıklandı.

Chiliz bundan kısa süre önce ise  Formula 1’in en önemli iki takımı ile ortaklık duyurmuş ve bunların kripto paralarını piyasaya sürmüştü. Socios ve Chiliz ortaklığı ile iki Formula 1 ekibi daha kendi kripto para birimine kavuştu.

CHZ son zamanlarda yaptığı anlaşmalar ile alt coinler içerinde pozitif ayrışmaya devam ediyor. Yatırımcıların ilgisini üzerinde tutarak altcoinler içerisinde yüksek hacimli token olma özelliğini sürdürüyor.

En Son Yazılar

Bitcoin ve Altcoin’lerde Haftalık Kapanışlar Bekleniyor! İşte En Çok Artan ve Düşenler…

Kripto para sektöründe bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bu hafta itibariyle lider kripto para…

04.02.2024 - 23:50

Önümüzdeki Hafta Bitcoin ve Altcoin’lerde Bu Gelişmeler Takip Edilecek!

Gelen haberler, ekonomi verileri ve yetkili bazı kişilerin açıklamaları, lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC)…

04.02.2024 - 22:33

Büyük Yatırımcılar Ethereum (ETH) Topluyor! İşte Son Veriler..

Kripto para sektöründe kritik süreç devam ediyor. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ve lider…

04.02.2024 - 21:06

Önümüzdeki Hafta Bu Altcoin’lerde Kilit Açılımları Gerçekleşecek!

Kripto para sektöründe bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Yatırımcıların gözleri artık yeni haftada yaşanacaklara…

04.02.2024 - 19:20

Bu Altcoin’de Kilitler Açıldı, Binance’e Yüklü Transferler Gerçekleştirildi!

Kripto varlıkların fiyat hareketlerini etkileyen birçok gelişme bulunmakta. Büyük yatırımcıların yüklü satışlar veya alışlar yapması,…

04.02.2024 - 18:04

Popüler Analist: Ethereum (ETH) Bu Seviyeyi Kaybetmezse, Sert Yükselecek!

Önemli kripto para analistlerinden bir tanesi olan Michael Van De Poppe, yaptığı paylaşımlarla yatırımcıların dikkatini…

04.02.2024 - 15:45