Solana (SOL)

ChainLink (LINK) ve Solana (SOL) Alım Seviyesine mi Geldi?

Kripto piyasası 16 Kasım günü gelen düşüşü tartışmaya devam ediyor. Bir çok coinde sert düşüşlerin olduğu günde, yatırımcılar tekrardan bir toparlanma bekliyorlar. Önemli altcoinlerden olan ChanLink ve Solana için kritik seviyeleri bugün ki analizimizde ele alıyoruz.

ChanLink İçin Kritik Seviyeler Neler?

ChanLink 16 Kasım tarihinde yaptığı %16’lık düşüşle yatırımcılarını korkutmuştu. Tekrardan bir toparlanma içine LINK, bugün yaptığı %5’lik yükselişle tekrardan yatırımcılarına güven vermeye başladı.

Yayın saati itibariyle 29 dolardan işlem gören LINK, destek seviyesinde bulunuyor. Dün olan düşüşü değerlendirmek isteyen okurlarımız bu destek seviyesinden giriş yapabilirler.

Yükselen kanalda yaptığı her hareketi daha önceden kripto piyasasında okurlarımızla buluşturmuştuk. Yükselen kanalın kırılımı LINK, için kötü bir senaryo olsa da sağlam bir proje olduğu için tekrardan üst seviyeleri hedeflemesi muhtemel gibi gözüküyor.

29.21 dolarda bulunan destek seviyesinde 31.48 dolar direncine kadar bir yükseliş yapmasını beklediğimiz LINK, yatırımcılarına %7’den fazla kazanç sağlayacak gibi duruyor.

Solana İçin Kritik Seviyeler Neler?

Solana bir çok kripto para yatırımcısının odak noktası olmuş durumda. Kripto para analistleri “Solana Ethereum’u geçecek” gibi sloganlar kullanarak Solana fiyatını arttırmaya devam ediyor.

Yükselen güzel bir trend çizgisi bulunan Solana yayın saati itibariye 204 dolar desteğini hemen üstünde bulunuyor. 214 dolarda fiyatlanan Solana ATH seviyesi olan 264 dolar direncini kırabilirse yatırımcılarına çok sert yükselişler yapabilir.

Okurlarımız aşağıda bulunan destek seviyelerinden alım yapabilir ve direnç seviyelerine geldiğinde parçalı bir satış yaparak kar realizasyonu yapıp risklerini yönetmeleri önerilir.

En Son Yazılar

Bir Kripto Balinası, Binance’de Listeli Bu Altcoin’i Topluyor! İşte Son Satın Alımı..

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkları etkileyebiliyor.…

16.02.2024 - 23:34

Coinbase Analistleri, Bitcoin (BTC) Fiyatı Hakkında Yeni Raporu Paylaştı!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Coinbase'in analistleri, bugün itibariyle yeni bir…

16.02.2024 - 22:23

CANLI: FED Yöneticisi Faiz Oranları Hakkında Konuşuyor! Bitcoin (BTC) Etkilenecek mi?

Bugün itibariyle lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ve altcoin'ler ABD'deki üretici enflasyonu sonrasında bazı…

16.02.2024 - 21:15

Büyük Yatırımcılar Bu Seviyelerden Bitcoin (BTC) Satın Alıyor mu?

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) 2023 yılının başlamasıyla birlikte yepyeni bir başlangıç yaptı. 16…

16.02.2024 - 20:07

Bitcoin, ETH ve Altcoin’ler Düşüş Yaşıyor! Ralli Sona mı Erdi?

Son saatlerde kripto varlıkların fiyat hareketlerini incelediğimizde, satıcıların baskın olduğu net bir şekilde görülmekte. Lider…

16.02.2024 - 19:04

Bitcoin Borsası Bybit, Bu Altcoin’i Listeleme Kararı Aldı!

Dev kripto para borsası Bybit, bugün itibariyle yeni bir duyuru paylaştı. Sektörün en eski platformlarından…

16.02.2024 - 17:51