NFT

Cem Yılmaz da Kripto Para Sektöründe: İşte Yılmaz’ın İlk NFT’si!

Türkiye’nin en ünlü komedyenlerinden Cem Yılmaz, kripto para sektörüne giriş yapan en güncel isim oldu. Yılmaz, kripto para yatırımı ile ilgili bir şey söylemese de kendi NFT’lerini çizip sattığı platformun OpenSea ve ağın da Ethereum olması, aslında yatırımcılara ipuçları veriyor.

Cem Yılmaz’dan NFT Koleksiyonu

Yılmaz, ilk olarak dün gece yaptığı paylaşımında “var mı NFT isteyen, isteyene atıyorum” ifadesi ile bütün takipçilerinin dikkatini çekti. Yılmaz, bunun deneme olduğunu vurguladıktan sonra kendi çizdiği eserleri satışa sunduğu profilini de paylaştı.

Yılmaz’ın OpenSea üzerindeki profiline bakıldığında toplamda 3 eserin olduğu görülmekte. Yılmaz’ın eserlerinin iki tanesine 2’şer ETH’lik teklif gelirken bir tanesinin ise Yılmaz tarafından 5,5 ETH’ye satışa çıkartıldığı görülüyor. Yılmaz’ın 2 ETH’ye satışa sunduğu NFT’sine 2 ETH’lik teklif gelmiş durumda ve Yılmaz’ın bunu kabul edip etmeyeceği merak ediliyor.

NFT’lerin içeriğinde ” bu bir kız” açıklamasına yer veren Yılmaz, sektörde zaten var olan heyecanı daha da arttırabilir gibi gözükmekte.

Bir kullanıcının “koleksiyon değeri yok ama yine de cmylmz olduğu için her türlü gider” yorumuna yanıt veren ünlü isim, “ulan burda da mı be :))) lan git” ifadesiyle esprili bir karşılık verdi.

Yılmaz’ın NFT sektörüne giriş yapması aslında 15 milyon takipçisinin en azından bunların adını duymasını sağlayabilir. Yavaş yavaş ana akım kabule ulaşan NFT’ler kesinlikle kalıcı olacak gibi gözüküyor.

En Son Yazılar

SICAK GELİŞME: Bu Haber ile Türklerin Takibindeki Bir Altcoin Uçuşa Geçti!

Son dakikalarda Türk kripto para yatırımcıları The Guardian'ın İstanbul Başakşehir Futbol kulübü hakkında paylaştığı habere…

17.02.2024 - 22:19

Büyük Kripto Yatırımcıları, Binance’de Listeli Bu Altcoin’e Yüklü Yatırımlar Yapıyor!

Kripto para sektöründeki kritik süreç devam etmekte. Her ne kadar lider kripto para birimi Bitcoin…

17.02.2024 - 21:28

DİKKAT: Bu Ülkede Bankaların Bitcoin ve Altcoin İşlemleri Yasaklandı! İşte Detaylar..

Honduras Ulusal Bankacılık ve Menkul Kıymetler Komisyonu (CNBS), yerel bankaların dijital varlıklarla işlem yapmasını ve…

17.02.2024 - 20:16

Binance’deki Bu Altcoin’in Kurucusu, Kendi Ürününün de Satış Yapıyor!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'de listelenmiş bir altcoin olan Curve…

17.02.2024 - 18:42

Küçük Yatırımcılar Bitcoin’de (BTC) Satış, Büyük Yatırımcılar İse Alım Yapıyor!

Kripto para sektöründe hafta sonu itibariyle bazı geri çekilmelerin meydana geldiği görülüyor. Her ne kadar…

17.02.2024 - 17:05

Polygon’un Alt Şirketi, MATIC Satışı Yapıyor! Nasıl Olur?

Kripto para sektöründeki alım satım hamleleri yatırımcıların dikkatini çekmekte. Dönem dönem bazı kripto projelerinin kendi…

17.02.2024 - 14:57