Haberler

Çekirdek Quickswap Üyeleri Kava Chain’de 50 Kat Kaldıraç Başlatıyor

Polygon’daki başarılarıyla kutlanan Quickswap’e çok sayıda temel katkıda bulunan kuruluş, bir sonraki girişimlerini başlattı: Kava Chain’de Kinetix Finance.

Kava Chain, Katman-1 Cosmos-Ethereum birlikte çalışabilirlik blok zinciridir. Kinetix Finance kalıcı borsa, geleneksel merkezi borsaların sınırlamaları olmadan ticaretten yararlanmak isteyen kullanıcılar için özel olarak tasarlandı.

Kinetix’in yenilikçi Sürekli Piyasası, kullanıcıların Kava Zinciri üzerinde ticaret yapmalarına olanak tanır. Perpetual Market, merkezi olmayan ticaret çözümlerine yönelik artan talebi karşılayarak kullanıcılara KAVA, axlETH, axlWBTC, ATOM ve USDt gibi kripto varlıklarına kaldıraçlı erişim olanağı sunarken aynı zamanda en üst düzeyde şeffaflık ve güvenlik sağlıyor.

Kinetix ekibinin lideri Alexi Atlas şu açıklamada bulundu:

“Perpetual Market sadece başka bir ticaret platformu değil; Kinetix’in kullanıcılarımızı güçlendiren merkezi olmayan çözümler sağlamaya olan bağlılığının bir yansımasıdır. Bu platformla, Kava Zinciri’nde ticareti güçlendirmenin benzersiz, güvenli ve etkili bir yolunu sunuyoruz.”

Kinetix’in Sürekli Piyasasının kalbinde benzersiz likidite havuzu sistemi KLP yer alır. LP’ler desteklenen ilk beş varlıktan herhangi birini sunabilir: KAVA, axlETH (ETH), axlBTC (BTC), ATOM ve USDT.

Bu tokenlara katkıda bulunmanın karşılığında katılımcılar, sepetin tamamını temsil eden özel bir likidite tokeni olan KLP’yi alırlar. Bu merkezi olmayan yapı, protokolün AMM’si ile birleştiğinde kaldıraçlı ticareti kolaylaştırarak kullanıcıların teminatlarının değerine göre borçlanmalarına olanak tanıyor.

“Kinetix’in Sürekli Pazarı, gelişmiş DeFi kullanıcılarına hitap edecek şekilde tasarlanmış bir dizi özellik sunuyor. Merkezi olmayan yapısı, her büyüklükteki pozisyonun net ve güvenli bir şekilde alınabileceğini garanti ediyor” dedi Kava Chain Kurucu Ortağı Scott Stuart ve ekledi:

“KLP tokeni, geleneksel likidite havuzu sistemlerine bir selam niteliğinde olup, yatırımcılara aşinalık ve kullanım kolaylığı sağlıyor.”

Daha fazla güncelleme için X’te Kava Chain ve Kinetix Finance‘i takip edin.

Kava Hakkında

Kava Chain, Ethereum’un geliştirici gücünü Cosmos’un hızı ve birlikte çalışabilirliği ile tek, ölçeklenebilir bir ağda birleştiren güvenli, ışık hızında bir Katman 1 blok zinciridir. Yenilik ve büyümeyi teşvik etmeye kararlı olan Kava Chain, dünya çapındaki geliştiriciler ve kullanıcılar için güvenilir bir seçimdir.

Kinetix Hakkında

Kinetix Finance, Kava’da sürekli vadeli işlem alım satımı ve en gelişmiş alım satım araçlarını içeren ve merkezi olmayan finansın ana yapı taşlarını birbirine bağlayan bir DeFi Merkezi inşa ediyor.

En Son Yazılar

Crypto Capo: Bitcoin Düşüşe Geçecek Ama Altcoin’ler Yükselecek!

Kripto para sektörünün en çok tanınan analistlerinden bir tanesi olan Crypto Capo, kısa bir süre…

12.02.2024 - 21:07

Bir Balina Son Yükselişlerin Ardından Binance’deki Bu Altcoin’de Satış Yapmaya Başladı!

Kripto para sektöründe son saatlerde lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC) volatil yükselişler yaşadığı görülüyor.…

12.02.2024 - 20:04

Bitcoin (BTC) Sert Yükseliyor Ancak Altcoin’ler Halen Durgun! Fırsat Var mı?

Kripto para sektöründeki boğa trendi devam ediyor. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) son dakikalarda…

12.02.2024 - 19:12

Bitcoin (BTC) Son Dakikalarda 49 Bin Doları Gördü! Neler Oluyor?

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) her ne kadar yeni haftaya çok iyi başlayamamış olsa…

12.02.2024 - 18:12

SON DAKİKA: Dev Bitcoin Borsası, PayPal ile Anlaşma Yaptı! İşte Ayrıntılar..

Son dakikalarda gelen bilgilere göre ABD merkezli en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan…

12.02.2024 - 17:39

Tether Yetkilisi, “Bitcoin Kurucusu Nakamoto Hala Hayatta mı?” Sorusunu Cevapladı!

Lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC) kurucusu Satoshi Nakamoto, yıllar geçmesine rağmen gizemini korumaya devam…

12.02.2024 - 16:47