Metaverse

CEEK VE Arazi Satışı Yapan Diğer Metaverse Ürünleri İçin İddialı Tahmin!

Metaverse her geçen gün hayatımızın içine daha çok entegre olmaya devam ediyor. Kripto para birimlerinin benimsenme oranı artış gösterirken, bu ürünlere karşı olan ilgi de her geçen artıyor.

Başarılı bir analiz şirketi olan Technavio tarafından yürütülen çalışmaya göre, metaverse arazilerine olan ilgi tekrardan artmaya başladı.

Kripto para birimlerinin kademe kademe yükselmeye başlamasının ardından metaverse arazilerine yönelen yatırımcılar, bu ürünlerin ilerleyen süreçte değerine değer katmasını bekliyor.

Metaverse arazi satışlarının 2026 yılına kadar 5 milyar doları aşacağına inanan Technavio, bu ürünlerin ilerleyen süreçte ciddi miktarda yükseliş yaşayacağını ima etmekte.

Metaverse ürünlerinin ilerleyen yıllarda birçok insanın sorunlarını çözeceği için değerine değer katmasını bekleyen şirket, bu arazilerinde çok daha popüler bir hale gelmesini bekliyor.

CEEK VR, Arazi Satışlarından Sonra Neden Düşüş Yaşıyor?

Kripto para sektörünün son dönemlerdeki en popüler metaverse ürünlerinden bir tanesi olan CEEK VR, arazi satışlarını duyurmasıyla birlikte değer kaybetmeye başladı.

Birçok yatırımcı ise bu yaşanan düşüşlerden ötürü mağdur olmuş durumda. Arazi satışları haberini satan balinalar, başarılı ürünün tekrardan değer kaybetmesine neden oldu.

İlerleyen süreçte Bitcoin ile korele bir şekilde hareket edeceği tahmin edilen CEEK, tekrardan daha sert bir şekilde yükselişler yaşayabilir gibi gözüküyor.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

En Son Yazılar

Finans Uzmanı Kiyosaki, Bitcoin’de (BTC) Yeni Fiyat Hedefini Paylaştı!

Finans üzerine en çok satan kitaplardan bir tanesi olan “Zengin Baba Yoksul Baba”nın yazarı Robert…

09.03.2024 - 21:54

Dev Kripto Balinaları, Son 2 Gündür Bu Popüler Altcoin’i Topluyor!

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkların fiyat…

09.03.2024 - 20:35

Ethereum (ETH) Kurucusu Buterin Binance’deki Bu Altcoin’den Bahsetti, Yükseliş Yaşandı!

Kripto para sektörünün lider altcoin'i Ethereum (ETH), son dönemlerde yaşadığı yükselişler ile yatırımcıların dikkatini çekiyor.…

09.03.2024 - 19:05

Milyarder Mark Cuban: Bitcoin’e (BTC) Talep, Arzı Aşacak!

Milyarder ve Dallas Mavericks basketbol takımının sahibi Mark Cuban, sınırlı miktardaki para arzı nedeniyle her…

09.03.2024 - 17:40

Kripto Para Sektörünün Yeni Trendi Bu Altcoin’ler Olabilir!

Kripto para sektöründe son dönemlerde trend altcoin'lerinin öne çıktığı görülüyor. Yapay zeka (AI) ve meme…

09.03.2024 - 15:43

Ünlü Ekonomi Gazetecisi: Bitcoin (BTC), Finans Piyasasındaki Bir İsyan Ateşidir!

Avustralyalı ünlü finans gazetecisi Alan Kohler, kripto para birimlerine karşı düzenleyici baskılarına ve önyargılara rağmen…

09.03.2024 - 13:35