Cardano (ADA)

Cardano’nun (ADA) Sıradaki Güncellemesi, ADA’yı Rekora Götürecek mi?

Cardano (ADA), 2021’nin başlangıcında rekor bir performans sergilese de neredeyse şubat ayının ortalarından beri tam olarak yerinde sayıyor. Tüm zamanların rekoruna kısa süre önce ulaşan ADA fiyatının 1,55 dolar rekorundan sonra ise 1,20 dolarda sıkışıp kaldığı görülmekte.

ADA İçin Alonzo Yaklaşıyor

ADA yatırımcıları ise şimdi büyük bir güncellemeye bel bağladı ve bekleyiş her geçen gün daha çok heyecan kazanıyor. Cardano Foundation tarafından hayata geçirilen Mary hard forku, fiyatın rekor kırmasını sağlayan daha önceki sebep olarak bilinmekte. Şimdi ise Mary’den bile daha büyük bir güncelleme olan Alonzo kapıda.

Önde gelen kripto para borsalarından eToro’nun ürün ve proje yöneticisi Johannes Jensen, konu hakkında yaptığı açıklamada Alonzo hard forkunun önemli olabileceğini ima etti. Alonzo ile beraber akıllı kontratların tamamen işlevsel olacağını vurgulayan Jensen aslında bunun beklenen an olduğunu da belirtti. Jensen buna karşın birçok kripto para borsasının yeni güncelleme için ciddi bir çalışma yapması gerektiğini de ifade etti.

ADA fiyatı için şu an kritik direncin 2 dolar olduğu görülmekte ve Mary hard forkunda yaşanan FOMO bunda da yaşanırsa 2 dolar kolaylıkla ulaşılabilir bir hedef olarak kalabilir. Cardano’nun bu güncelleme ile rekor kıran DeFi ekosistemine dahil olacak olması ise heyecanı arttırmakta. Yine de kripto para piyasasının genel gidişatı ADA’yı da doğrudan etkileyecektir. Bu sebeple Bitcoin’in hareketleri her altcoin için son derece önemli.

En Son Yazılar

Dev Kripto VC’si, Bu Popüler Altcoin’de Satış Yapıyor! İşte Son Veriler..

Kripto yatırım şirketlerinin hamleleri kripto varlıkların fiyat hareketlerini etkilemeye devam ediyor. Kripto VC'lerinin satın alım…

05.02.2024 - 18:09

SON DAKİKA: Binance’deki Bu Altcoin Yeni Anlaşmayı Duyurdu, Ani Sıçrama Yaşandı!

Son dakikalarda gelen bilgilere göre Ethereum üzerinde çalışan bir alan adı protokolü olan Ethereum Name…

05.02.2024 - 17:04

Kurumsal Yatırımcılar Bitcoin Fonlarına Akın Ediyor! BTC’de Her Düşüş Bir Fırsat mı?

Kripto para sektöründe her ne kadar spot Bitcoin ETF'lerine yönelik heyecan sona ermiş olsa da,…

05.02.2024 - 16:42

Bitcoin Borsası Binance’den Kullanıcı Verileri mi Sızdırıldı? İşte Resmi Açıklama..

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, dünyada olduğu gibi ülkemizde de…

05.02.2024 - 15:28

Dev Kripto Balinası, Binance’deki Bu Altcoin’de Satış Yapıyor!

Büyük kripto para yatırımcılarının alım satım hamleleri, kripto varlıkların fiyat hareketlerini doğrudan etkilemeye devam ediyor.…

05.02.2024 - 14:13

Crypto Capo, Yeni Bir Bitcoin Fiyat Analizi Paylaştı! İşte BTC’de Yaşanacaklar..

Kripto para sektörünün en önemli analistlerinden bir tanesi olan Crypto Capo, çok uzun bir süre…

05.02.2024 - 13:08