Cardano (ADA)

Cardano’nun (ADA) Güncellemesi, Bu Kripto Paranın Başına Talih Kuşu Kondurabilir!

Kripto para sektörünün son dönemde parlayan yıldızlarından olan Cardano (ADA), büyük güncellemesine adım adım yaklaşıyor ve Alonzo hard forku test ağında aktif edildi. Alonzo hard forku ile Cardano ağında akıllı kontratların da kullanıma açılacağı biliniyor.

Cardano, Ethereum’a Yarayacak

Bu durum Cardano fiyatının kısa süre önce 3 dolar seviyesinin üzerine çıkmasını sağladı ve 12 Eylül tarihine kadar fiyat artışı devam edebilir. Ünlü bir analist ise Cardano’nun yaşadığı bu durumun aslında bir başka kripto para birimi için talih kuşu anlamına geldiğini vurguladı.

DeFi odaklı yatırım fonu DeFiance Capital’in kurucusu Arthur Cheong ve fonun uzman ismi Wangarian, konu hakkında önemli bir açıklamada bulundu. Wangarian, Cardano’nun akıllı kontratlara kavuşmasının aslında Layer 1 platformlarına yarayacağına ve bunun başında Ethereum’un geldiğine dair önemli bir açıklamada bulundu.

Ünlü isim, şu an aktif olan Layer 1 platformlarının bu güncellemeden faydalanacağına ve şu an Cardano’dan çıkacak olan 90 milyar dolarlık bir sermaye bulunduğuna vurgu yaptı. Bireysel yatırımcılar Cardano’nun aşırı övülmüş akıllı kontrat özelliğinin “çalışmadığını” anlayınca bunların başka platformlara geçiş yapacağını düşünen Wangarian, ADA’nın toplam piyasa değerinin başka projelere kayacağını ifade etti.

Cardano’ya yönelik eleştiriler son dönemde inanılmaz bir artış yaşadı ve akıllı kontratların gelmesi bunları susturabilir. Tabii ki akıllı kontratların gerçek anlamda işlevsel olup olmayacağı da eleştirilerin yoğunluğunu ve yönünü etkileyebilir.

En Son Yazılar

Almanya, 1.2 Milyar Dolarlık Bitcoin’e El Koydu! Bu BTC’ler Satılacak mı?

Bugün itibariyle ticari korsanlık web sitelerini hedef alan bir vergi soruşturmasında Alman polisi, son günlerde…

30.01.2024 - 23:16

Binance’deki Bu Altcoin Bugün ATH Tazeledi, Satışlar Yapılmaya Başlandı!

Kripto para sektöründeki kritik dönemeç devam ediyor. Piyasada alıcılar her ne kadar baskın olsa da,…

30.01.2024 - 22:20

Bitcoin Borsası Binance, Bu Kripto Projesine Yatırım Yaptı!

Dev kripto para borsası Binance'in yatırım kolu Binance Labs, bugün itibariyle Ethereum likit staking'i EigenLayer'daki…

30.01.2024 - 21:18

Crypto Capo: Ethereum (ETH) ve Altcoin’lerde Yükseliş Başlıyor!

Çok uzun bir süredir sektöre yaptığı çöküş tahminleri ile damga vuran Crypto Capo bir süredir…

30.01.2024 - 20:12

Standard Chartered Bank: SEC Bu Tarihte Spot Ethereum ETF’lerini Onaylayacak!

Kripto para yatırımcıları ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun (SEC), spot Ethereum için spot Bitcoin…

30.01.2024 - 19:01

Ethereum Kurucusu Buterin Bu Altcoin’i Övdü, Yükseliş Yaşandı!

Kripto para sektörünün lider altcoin'i Ethereum'un (ETH) kurucusu Vitalik Buterin, son dönemlerde yaptığı paylaşımlarla gündeme…

30.01.2024 - 18:14