Haberler

Cardano’dan (ADA), DeFi Alanında Yeni Atılım

Cardano (ADA), önümüzdeki aylarda merkezi olmayan finans (DeFi) altyapısını genişletmeye hazırlanıyor. Bu yeni projenin şekillenmesi için blockchain ağında bir güncellemeyi tamamlaması gerekiyor. Cardano geliştiricileri, kripto para piyasasındaki en umut verici eko sistemlerden birine DeFi çözümlerini getirmek istiyor.

Cardano Geliştiricileri DeFi Platformunda Çalışıyor

Yakın tarihli bir tweet’te, Cardano’nun arkasındaki işletme gücü Emurgo, ADA’nın merkezi olmayan finans hizmetleri olan DeFi ekositemiyle ortak çalışmasını sağlamaya çalışıyoruz. Bunun için yeni bir ortak girişim olan Astarter üzerinde Blockchain 4A ile birlikte çalıştıklarını açıkladı.

Astarter’ın arkasındaki amaç Cardano ağında çalışan DeFi çözümlerinden faydalanarak, ADA coinin değerini artırmak.

 

 

Emurgo CEO’su (CEO) Ken Kodama, DeFi pazarı hakkında şunları söyledi:

“DeFi, mevcut finansal sistem tarafından yetersiz hizmet alan birçok kişiye daha erişilebilir finansal hizmetler sunabiliyor. geçtiğimiz yıllarda çok hızlı bir şekilde ivme kazanan defi, cardano (ada) ağına pozitif katkı sağlayacak.”

Nitekim geçtiğimiz bir buçuk yılda DeFi projelerinin nasıl piyasaya sürüldüğünü gördük. Özellikle, Ethereum ve Binance Akıllı Zinciri (BSC) gibi üretilen projeler en çok bilinen blok zinciri ağları olmuştu. Şimdi, Cardano’nun yukarıda belirtilen blok zincirlerinden daha iyi DeFi projeleri inşa edebileceğini gösterme zamanı olabilir.

Cardano, yakın zamanda akıllı sözleşme yeteneklerini sürekli geliştiren, hızlı ve güvenilir bir blok zinciri ağı olarak büyüyor. Bu, tüm ekosistemin genişlemesine ve Cardano ağının üstünde yeni çözümler üretmesine izin verecektir.

Haberin basım saati itibarıyla Cardano (ADA) fiyatı, 2.34 dolar seviyelerinde alınıp satılmakta. ADA yatırımcıları, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de fazlasıyla mevcut.

En Son Yazılar

Bitcoin ve Altcoin’ler Nasıl Bir Gün Geçirdi? İşte En Çok Artan ve Düşenler..

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle ABD enflasyon verilerinin beklentilerin…

14.02.2024 - 00:52

CryptoQuant: Kurumsal Yatırımcılar Akın Akın Bitcoin (BTC) Topluyor!

Son günlerde lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) volatil artışlar yaşıyor. Her ne kadar BTC…

13.02.2024 - 23:42

Bitcoin Ayısı Capo, Portföyünde Bu 4 Altcoin’i Tutuyor!

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir analist olan Crypto Capo, bugün itibariyle yaşanan sert…

13.02.2024 - 22:33

Rusya Merkez Bankası, Bitcoin (BTC) ve Altcoin’leri Hedef Aldı!

Rusya Merkez Bankası, bugün itibariyle 2023 yılında finansal piyasada kripto para birimleri kullanılarak yapılan dolandırıcılık…

13.02.2024 - 21:36

Dev Kripto Balinaları Bitcoin’in Düştüğü Gün Bu 2 Popüler Altcoin’i Topluyor!

Bugün itibariyle kripto para sektöründe keskin geri çekilmelerin meydana geldiği görülüyor. Lider kripto para birimi…

13.02.2024 - 20:16

Bitcoin’de (BTC) Düşüşler Nereye Kadar Devam Edecek? İşte Son Durum..

Bugün itibariyle geçtiğimiz günlerin aksine kripto varlıkların kademe kademe düşüş yaşadığı görülüyor. Lider kripto para…

13.02.2024 - 19:23