Cardano (ADA)

Cardano (ADA) Konusunda Ünlü Analistten Önemli Açıklama!

Bitcoin (BTC) iki gün boyunca 50.000 dolar üzerinde seyrettikten sonra buradaki 51.000 dolar direncini kıramadı ve yeniden 49.800 dolar hattının altına çekildi. Bu durum ise haftalardır devamlı olarak yükseliş elde eden Cardano (ADA) fiyatının da 3 dolar altına çekilmesine neden oldu. Toplam piyasa değerine göre en büyük üçüncü kripto para birimi Cardano, son 24 saat içerisinde %4,7’ye yakın düşüş yaşasa da ünlü bir analist Cardano konusunda bir hayli ümitli.

Cardano Önce Sert Düşüp, Devamında Toparlanacak mı?

Ünlü kripto para analisti Michael van de Poppe, yayınladığı en güncel videosunda Cardano’nun yükselişinin aslında henüz başlangıç olabileceğini düşündüğünü belirtti.

Poppe, konu hakkında yaptığı açıklamada Cardano’nun önemli bir düşüş yaşayabileceğini ancak bunun kısa vadeli olacağını vurguladı. Analist bunun devamında ise yükseliş hedefinin özellikle kasım ayında devam etmesini bekliyor.

Şu an Cardano almak isteyenlere sert düşüş uyarısında bulunan analist, günlük grafikte bunun düşüş verdiğini ve fiyatın %25 ila %30 arasında bir düşüş yaşayabileceğini düşündüğünü belirtti.

Cardano fiyatı tam olarak analistin bu açıklamaları sonrasında düşüş yaşamaya başlasa da analist 2 doların altına inilmeyeceğini belirtti. Poppe, uzun vadede hedef olarak ise ilk 4,40 doları, bunun devamında 6 doları verdi.

Poppe’ye göre Cardano fiyatı önce 4,40 doları, devamında 4,75 doları, bunun devamında ise 6,80 doları görebilir. Cardano’nun bunu gerçekleştirmesi için ise en az %100 ve üzeri yükseliş yaşaması gerekiyor.

En Son Yazılar

Bitcoin ve Altcoin’lerde Haftalık Kapanışlar Bekleniyor! İşte En Çok Artan ve Düşenler…

Kripto para sektöründe bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bu hafta itibariyle lider kripto para…

04.02.2024 - 23:50

Önümüzdeki Hafta Bitcoin ve Altcoin’lerde Bu Gelişmeler Takip Edilecek!

Gelen haberler, ekonomi verileri ve yetkili bazı kişilerin açıklamaları, lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC)…

04.02.2024 - 22:33

Büyük Yatırımcılar Ethereum (ETH) Topluyor! İşte Son Veriler..

Kripto para sektöründe kritik süreç devam ediyor. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ve lider…

04.02.2024 - 21:06

Önümüzdeki Hafta Bu Altcoin’lerde Kilit Açılımları Gerçekleşecek!

Kripto para sektöründe bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Yatırımcıların gözleri artık yeni haftada yaşanacaklara…

04.02.2024 - 19:20

Bu Altcoin’de Kilitler Açıldı, Binance’e Yüklü Transferler Gerçekleştirildi!

Kripto varlıkların fiyat hareketlerini etkileyen birçok gelişme bulunmakta. Büyük yatırımcıların yüklü satışlar veya alışlar yapması,…

04.02.2024 - 18:04

Popüler Analist: Ethereum (ETH) Bu Seviyeyi Kaybetmezse, Sert Yükselecek!

Önemli kripto para analistlerinden bir tanesi olan Michael Van De Poppe, yaptığı paylaşımlarla yatırımcıların dikkatini…

04.02.2024 - 15:45