Cardano (ADA)

Cardano (ADA) İçin Yükseliş Ne Zaman Başlayacak? Poppe Yanıtladı!

Özellikle altcoinler ile ilgili tahminleri ile tanınan ünlü kripto para analisti Michael van de Poppe, şimdi ise Cardano (ADA) yatırımcılarının sorularını yanıtladı. Akıllı kontrat platformunun son gelişmeler ile yükselişe hazırlandığını belirten analist, buna rağmen sert bir piyasa hareketinde dikkat edilecek desteği de açıkladı.

Cardano Fiyatı İçin Kritik Seviyeler

Poppe, YouTube üzerindeki 57.000 abonesine yönelik yaptığı açıklamalarda ADA/USD‘nin yükseliş trendinin devam ettiğini vurguladı ve şunları ekledi:

“şu an için ada fiyatının tutunacağı genel detsek 0,90 dolar olarak gözüküyor. daha yüksek seviyelere de çıkılabilir. şu an için 1,10 dolar seviyesi kritik seviye ve bunun altında 0,90 dolar, üstünde ise 1,5 dolar görülebilir.”

Poppe, ADA/BTC paritesinin de konsolidasyon yaşadığını vurgulayarak 0,90 dolar seviyesi görüldükten sonra BTC karşısında da patlama yaşanabileceğine dikkat çekti. Bu ralli başlayınca fiyatın 2x, 3x ve hatta 4x yükselebileceğini düşünen Poppe, piyasanın yükselişinin bitmediğine dikkat çekti. Ünlü kripto para analisti daha önce yaptığı tahmininde ise boğa piyasası bittiğinde ADA fiyatının 20 dolar seviyesinde olabileceğini vurguladı. Bu da an itibarıyla 1,24 dolar seviyesinin yaklaşık %1.500 kat üstüne tekabül ediyor.

ADA, bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla 7. sıraya geriledi ve fiyatını korusa da XRP gibi kripto paraların yükselişi nedeniyle sırasını kaybetti. ADA fiyatının 1 aydır yerinde sayması ise patlamanın çok yakın olduğuna işaret ediyor.

En Son Yazılar

Ethereum Dencun Yükseltmesi Gelecek Kripto Benimseme Dalgasını Nasıl Hızlandırıyor?

Ethereum'un merakla beklenen Dencun Yükseltmesi, ağın en önemli kısıtlamalarından bazılarına çözüm getirecek. Dencun, işlem hacmini…

16.02.2024 - 15:57

Bir Tüccar 198 Dolarlık Ethereum (ETH) ile 1 Günde 152 Bin Dolar Kazandı!

Kripto para sektöründe boğa dönemlerinde düşük piyasa değerine sahip altcoin'lerin performansları birçok kripto yatırımcısının dikkatini…

16.02.2024 - 15:34

Binance’deki Bu Altcoin’de Yüklü Kilit Açılımı Gerçekleşti! Son Durum Ne?

Dev kripto para borsası Binance'de listelenmiş bir altcoin olan Blur'da (BLUR) bugün itibariyle yüklü bir…

16.02.2024 - 14:23

Yatırım Şirketi Kurucusu: Bu Tarihte Bitcoin’in (BTC) Fiyatı 600 Bin Dolar Olabilir!

Adamant Capital kurucusu Tuur Demester, lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) hakkında son yaptığı yorumlarla…

16.02.2024 - 13:00

Bitcoin’de Gözler, ABD Üretici Enflasyon Verisine Çevrildi! Beklentiler Ne? İşte Saati..

Bugün itibariyle geleneksel finans piyasalarında ve kripto para sektöründe gözler Amerika Birleşik Devletlerine (ABD) çevrilmiş…

16.02.2024 - 12:22

Dev Bitcoin Borsası Bu Altcoin’i Listeledi, Ani Yükseliş Yaşandı!

Güney Kore merkezli en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Bithumb, bugün itibariyle yeni…

16.02.2024 - 11:28