Cardano (ADA)

Cardano (ADA) İçin Umut Bitti mi? Ünlü Sunucu Yatırımcılara Umut Verdi

Toplam piyasa değeri açısından en büyük üçüncü sıraya kadar çıkan Cardano (ADA), daha sonra ise kademeli bir şekilde düşüş yaşadı. ADA fiyatının neredeyse 11 Şubat tarihinden beri yerinde saydığı ve ortalamasını çok fazla değiştirmediği görülüyor. Bu da yatırımcıların umutlarını kesmelerine ve 1 yılda %3.789 yükseliş elde eden ADA’nın daha fazla yükselmeyeceğini düşünmelerine yol açıyor.

ADA İçin Zafer Yakın

Ünlü sunucu ve Coin Bureau kurucu ortağı “Guy” ise 653.000 abonesine ADA hakkında umudu kesmemeleri telkininde bulundu. Guy, Cardano’nun geçtiğimiz yaz 0,08 dolardan işlem gördüğünü hatırlatarak 1,30 doların aslında inanılmaz bir yükseliş olduğunu vurguladı.

Böyle yükselişler sonrası düzeltmeler yaşanmasının mümkün olduğunu ifade eden analist, bununla beraber ADA’nın elinde büyük bir avantaj olduğunun da altını çizdi. Ağustos ayında akıllı kontrat desteğine kavuşacak olan ADA, analistin bakış açısına göre Ethereum sonrasında ikinci sıraya ulaşabilir.

Ethereum ağında bir sorun yaşanması durumunda akıllı kontrat desteği ile ADA’nın bunun yerini alabileceğini belirten analist, geliştirme konusunda hiçbir projenin ADA’nın eline su dökemeyeceğini de ifade etti. Cardano’nun Polkadot’a kıyasla çok daha erken bir vakitte akıllı kontrat desteğine kavuşacağını belirten analist, bunun en büyük avantaj olduğunu da vurguladı.

Şu an için Cardano ağında çok fazla geliştirici olmasa da akıllı kontratların gelmesi ile bunun da geleceği tahmin edilmekte. Cardano’nun en büyük probleminin geliştirici eksikliği olduğunu belirten analist, bunun yakında çözüleceğini açıkladı.

En Son Yazılar

Bu Hafta Bitcoin’in (BTC) 48 Bin Dolara Yükselmesiyle, Bu Altcoin’ler Uçuşa Geçti!

Kripto para sektöründe son günlerde volatil yükselişler yaşanıyor. Lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC) artışları,…

12.02.2024 - 00:03

Yükselişlerden Önce Bitcoin Toplayan Balina, Yüklü BTC Satışı Yapıyor!

Kripto para sektöründe son süreçte sert yükselişler meydana gelmişti. Lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC)…

11.02.2024 - 23:02

Önümüzdeki Hafta Bu Altcoin’lerde Kilit Açılımları Gerçekleşecek!

Kripto para sektöründe bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Her ne kadar piyasada yükselişler baskın…

11.02.2024 - 21:57

SON DAKİKA: Fenerbahçe Puan Kaybetti, Bu Altcoin Çöküş Yaşadı!

Geçtiğimiz dakikalarda Fenerbahçe - Alanyaspor müsabakası sona erdi. 2-2'lik beraberlikle biten müsabaka, Fenerbahçe'nin Süper Ligdeki…

11.02.2024 - 21:18

Bitcoin Boğası Justin Sun, Bu Altcoin’de Yakım Yapılacağını Duyurdu!

Kripto para sektörünün en önemli projelerinden bir tanesi olan Tron'un (TRX) kurucusu Justin Sun, attığı…

11.02.2024 - 19:39

Önümüzdeki Hafta Bitcoin, ETH ve Altcoin’lerde Bu Gelişmeler Takip Edilecek!

Kripto para sektöründe bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bu hafta itibariyle lider kripto para…

11.02.2024 - 18:08