Cardano (ADA)

Cardano (ADA) Hakkındaki Korkutan İddialara Ünlü Analistten Yanıt Geldi

Toplam piyasa değerine göre en büyük beşinci kripto para birimi Cardano’nun (ADA) yükselişinin kısa süre önce sekteye uğradığı bilinen bir gerçek. ADA fiyatı 1,5 dolara kadar yükseldikten sonra uzun bir süre boyunca 1,2 dolar ile 1 dolar arasında tam olarak mekik dokudu. Bunun en büyük sebebi ise ADA hakkında ortaya atılan iddialar olabilir.

Ünlü YouTuber Lark Davis ise son dönemde ADA hakkında en çok sivrilen üç eleştiriye kendince yanıt verdi. Davis’in açıklamaları ve söz konusu eleştiriler şu şekilde sıralanabilir:

1- Cardano, Değerinin Çok Üzerinde

Ünlü analist, şu an için Cardano’nun temel kullanımının staking olduğunu vurguladı. ADA fiyatının şu an gerçekten de geliştiricilerin hareketlerine kıyasla ederinin üzerinde olabileceğini belirten Davis, yine de bunu arz ve talep dengesinin belirlediğini vurguladı. Bunun farklı varlıklarda da görüldüğünü belirten Davis, böyle bir durumun ise fiyatın direkt olarak düşeceği anlamına gelmediğini belirtti. Ünlü analiste göre fiyat bu duruma rağmen hala yükseliş yakalayabilir.

2- Cardano Üzerinde Geliştirilen Uygulama Yok

Davis, Cardano ağı üzerinde merkezsiz uygulamalar açısından ciddi bir geliştirme süreci olmadığı eleştirisine de değindi. Analiste göre akıllı kontratlar çok yakında geliyor ve nisan ayı sonlarında bunun test ağı kullanıma açılacak. Akıllı kontratların tam olarak kullanımı ise ağustos ayını bulabilir ve analist önümüzdeki yılın ilk çeyreğine kadar onlarca uygulamanın görüleceğini düşünüyor.

3- Cardano, Geliştirme Sürecinde Çok Yavaş Kalıyor

Davis, Cardano’nun özellikle bir kripto para projesine göre çok yavaş geliştirildiği eleştirisini de yanıtsız bırakmadı. Buna rağmen Cardano’nun her şeyde en doğruyu yapmak istediğini belirten Davis, Cardano’nun bu yıl eleştirmenleri haksız çıkartacağını düşünüyor.

Oldukça güçlü ve ilginç bir blockchain altyapısının geldiğini ima eden Davis, bunun kripto para ekosisteminin parçası olacağını vurguladı.

En Son Yazılar

Binance’deki Altcoin’lerde Son Durum Ne? İşte En Çok Artan ve Düşenler..

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle lider kripto para birimi…

16.02.2024 - 00:56

Bir Balina Bitcoin Borç Aldı, Bu BTC’leri Ethereum (ETH) ile Takas Etti! Sebebi Ne?

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkların fiyat…

15.02.2024 - 23:57

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin’i Marjinden Delist Ediyor!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, bugün itibariyle son dönemlerin tartışmalı…

15.02.2024 - 23:22

Kripto Balinaları Bugün Bu 2 Popüler Altcoin’i Topluyor! İşte Son Satın Alımları..

Kripto para sektöründe yükseliş dönemlerinde en çok kazancı sağlayanlar çoğu zaman kripto balinaları oluyor. Yaptıkları…

15.02.2024 - 22:33

SICAK GELİŞME: FED Yöneticisi Bitcoin (BTC) ETF’leri Hakkında Konuşuyor!

Kripto para yatırımcıları uzun bir süre ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun (SEC) spot Bitcoin…

15.02.2024 - 21:46

Popüler Analist: Bitcoin’de (BTC) Düşüş, Bu Altcoin’de Ralli Bekliyor!

Popüler bir kripto para analisti olan Ali Martinez, yaptığı tahminlerle kripto piyasasının gündeminde kalmaya devam…

15.02.2024 - 21:07