Cardano (ADA)

Cardano (ADA) CEO’su Hoskinson’dan “Harika Bir Ekosistem” Müjdesi

Cardano (ADA), kripto para sektörünün kayda değer bir düşüş yaşadığı anlarda bile yükseliş elde etmesi ile bütün dikkatleri üzerine çekti.

Kripto para sektörü 17 Mayıs tarihinden bu yana inanılmaz bir düşüş yaşadı ve lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), hala bu düşüşün etkilerini yaşıyor. 35.500 doları test eden ancak kırılım elde edemeyen BTC, yeniden 34.000 dolar bandına geriledi. ADA ise son 24 saat içerisinde yeşil kalmayı başararak yatırımcılarının yüzünü güldürdü. ADA’nın yükselişinin sebebi ise IOHK CEO’su Hoskinson’ın açıklamalarından anlaşılabilmekte.

Cardano Ekosistemi İçin Gelecek Vaat Eden Sözler

Hoskinson, yayınladığı en son videosunda ADA’yı ve Cardano ekosistemini nelerin beklediğini açıkladı. Hoskinson, ADA ile beraber büyük bir devrimin geldiğini belirterek, “kolektif olarak trilyonlarca dolarlık bir değer toplamayı ve inşa etmeyi hedefliyoruz” açıklamasında bulundu.

Cardano’nun Alonzo hard forkundan sonra akıllı kontrat kullanımına sahip olacağı biliniyor. Bu da aynı Ethereum ağında olduğu gibi birçok yeni projenin Cardano ağında da hayata geçirilmesi anlamına gelmekte. “Bu devrim kaçınılmaz” ifadeleri ile Cardano’nun ETH’ye zor günler yaşatacağını ifade eden Hoskinson, merkezsiz finansın yeni bir konsept olduğunu da vurguladı.

“Önümüzdeki 10 yıl içerisinde, finansal mühendislik, finans ürünlerinin oluşturulması ve bunların alınıp satılacağı piyasaların inşa edilmesi konusunda çok daha büyük gelişmeler yapılacak. bu bir devrim.”

Tahmin edilebileceği gibi Hoskinson’a göre bu devrimin merkezinde ise ADA yer alıyor ve söz konusu kripto para birimi her geçen gün etkinliğini daha da arttıracak.

En Son Yazılar

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin İşlem Çiftlerini Delist Ediyor!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, aldığı kararlar ile sektörün gündeminde…

07.02.2024 - 10:53

Bitcoin ve ETH’nin Yükselişe Geçtiği Gün, Altcoin’ler Nasıl Bir Performans Gösterdi?

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle lider kripto para birimi…

07.02.2024 - 00:54

SON DAKİKA: MicroStrategy Kazanç Raporları Açıklandı! Bitcoin (BTC) Satışı Var mı?

Geçtiğimiz dakikalarda Bitcoin'in en büyük destekçilerinden olan MicroStrategy'nin 2023 yılı 4. çeyrek kazanç raporları açıklandı.…

07.02.2024 - 00:07

ABD’de Bir Bankanın Daha Hisseleri Çöküyor! Bitcoin’e (BTC) Etkisi Olur mu?

Geçtiğimiz yıl itibariyle ABD Merkez Bankasının piyasaları fazlaca sıkılaştırması sonucunda ABD'de bir bankacılık krizi patlak…

06.02.2024 - 23:48

Elon Musk Tweet Attı, Bu Altcoin Bir Anda 10 Katlık Yükseliş Yaşadı!

Dünyanın en zengin iş insanlarından bir tanesi olan Elon Musk, kripto para yatırımcıları tarafından yakından…

06.02.2024 - 23:07

FED Yetkilisi Kashkari, Bitcoin’i (BTC) Kötüledi! İşte Tüm Açıklamaları..

Son saatlerde Minneapolis FED Başkanı Neel Kashkari'nin yorumları kripto para sektörünün gündemine geldi. Minnesota'da düzenlenen…

06.02.2024 - 22:25