Haberler

Cardano (ADA), Bu Sefer İlginç Bir Ortaklık Kurdu!

Avustralya merkezli uluslararası alkollü içecek üretici firması Strait Brands, tedarik zincirini yönetmek (dağıtım ağı, kargo ve işlem kaydı) için Cardano ile ortaklık anlaşması yapacağını duyurdu.

22 Ekim tarihinde Cardano’nun ana şirketi IOHK bir blog yazısı yayınladı. Buna göre, Strait Brands firması tedarik zincirini Cardano blok zinciri doğrulama platformu olan Atala Scana ile yapmayı hedefliyor.

Cardano ortaklık anlaşması ile içecek firması Brands’a, 2022 yılının sonuna kadar 4 milyon şişe teslim etmede yardımcı olmayı amaçlıyor. Atale Scan protokolü ile veriler güvenli bir şekilde kaydedilip depolanacak ve tedarik sürecinde ürünlerin kaynağını anında doğrulayacağı belirtiliyor.

Strait Brands’ın kurucusu Philip Ridyard’a göre, blokchain teknolojisini kullanarak sahte ürünler ile mücadele edilebileceğini düşünüyor. Ürünün özellikle Asya pazarında taklitlere maruz kaldığına vurgu yapıyor.

Strait Brands şirketi, IOHK ile ortaklık anlaşması yapma sebebini daha büyük bir seriyi piyasaya sürmek istemesi sonucu olduğunu belirtiyor. Daha önce Ridyard, şirketin planlarıyla Cardano blok zincirinin nasıl uyum içinde olduğu vurgulamıştı.

”Strait Brands, büyük ölçekli uluslararası dağıtıma başlıyor. Sektörün karşı karşıya kaldığı zorlukların bilincinde olarak, tedarik zincirimizde güvenliği ve anında ürün doğrulamayı amaçlıyoruz. Üretime, blok zincir tabanlı bir yaklaşım ile devam etmeye karar verdik.”

Küresel alkol pazarı sahte ürünlerin piyasaya sürülmesi ile yılda yaklaşık olarak 10 milyar dolardan fazla kaybediyor.

Yorumları Göster

  • Cardano kendini 2$ seviyesinde ıspatladı bekleyin çok yakında rallinin başlayacağını düşünüyorum ilk hedef 3.1$ olan rekora tekrar ulaşması sonrasını hep beraber görecez

  • 2021 başlarinda fiyat daha 0.17 cent iken şimdi 2$ üzerinde gidiyor. Yükselmeye devam edecek. Daha Milestone'larinin tam ortasinda. Hatta yeni ulaştilar bu orta kismina. Üstelik Cardano 'burn' mekanizmasi getirecek. Fiyat bu durumlarda kesin yükseliyor. Inanin o kadar çok proje araştirdim, okudum. Cardano is one of the BEST!!!

    • Ağır vasıtaları hareket ettirmek zordur ama hızlandırınca da durdurmak daha da zordur sabırla bu işler cardano kendini geliştirmeye sürekli devam ediyor edecekte cardano için herşey yeni başlıyor bence

En Son Yazılar

İşte Bugünün En Çok Artan ve Düşen Altcoin’lerinin Listesi!

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle lider kripto para birimi…

31.01.2024 - 00:37

Almanya, 1.2 Milyar Dolarlık Bitcoin’e El Koydu! Bu BTC’ler Satılacak mı?

Bugün itibariyle ticari korsanlık web sitelerini hedef alan bir vergi soruşturmasında Alman polisi, son günlerde…

30.01.2024 - 23:16

Binance’deki Bu Altcoin Bugün ATH Tazeledi, Satışlar Yapılmaya Başlandı!

Kripto para sektöründeki kritik dönemeç devam ediyor. Piyasada alıcılar her ne kadar baskın olsa da,…

30.01.2024 - 22:20

Bitcoin Borsası Binance, Bu Kripto Projesine Yatırım Yaptı!

Dev kripto para borsası Binance'in yatırım kolu Binance Labs, bugün itibariyle Ethereum likit staking'i EigenLayer'daki…

30.01.2024 - 21:18

Crypto Capo: Ethereum (ETH) ve Altcoin’lerde Yükseliş Başlıyor!

Çok uzun bir süredir sektöre yaptığı çöküş tahminleri ile damga vuran Crypto Capo bir süredir…

30.01.2024 - 20:12

Standard Chartered Bank: SEC Bu Tarihte Spot Ethereum ETF’lerini Onaylayacak!

Kripto para yatırımcıları ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun (SEC), spot Ethereum için spot Bitcoin…

30.01.2024 - 19:01