NFT

Can Bonomo, NFT Koleksiyonunu Satışa Çıkarıyor!

Türkiye’nin sevilen sanatçılarından bir tanesi olan Can Bonomo, NFT sektörüne giriş yapıyor. Can Bonomo yeni çıkartacağı NFT koleksiyonunu, OpenSea üzerinden piyasaya çıkartması bekleniyor.

Resmi sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı duyuruyla, NFT sektörüne giriş yaptığını öğrendiğimiz Can Bonomo’nun, yeni NFT koleksiyonun isminin “An Anachronist NFT Drop” olması bekleniyor.

Türkiye’de milyonlarca dinleyicisi bulunan Can Bonomo, önceki yıllarda Türkiye’yi temsil etmek için Eurovision yarışmasını katılıp 7’inci olmuştu. Eurovision’da “Love Me Back” şarkısını dillendiren ünlü sanatçı 112 puan toplamıştı.

Çıkartacağı yeni NFT koleksiyonun Anakronizm temalı olması beklenen Can Bonomo bir çok sanatçıdan destek görmeye devam ediyor. Resmi instagram hesabından duyuru yapan ünlü sanatçının duyuru postu, 4 bin beğeniyi geçmiş durumda.

Resmi twitter hesabından da yeni NFT koleksiyonunu duyuran ünlü sanatçı, yaptığı duyuruda “yakında” sözcüklerini kullandı. Bir çok NFT ve kripto para yatırımcısı yeni çıkacak bu koleksiyona yatırım yapmak için sıraya girmiş durumda.

OpenSea üzerinden satışa çıkacak olan koleksiyonun Ethereum ile ödeme yapılabileceği açıklandı. NFT sektörü giren yeni ünlü isimlerle büyümesini sürdürüyor. Bir çok ünlü sanatçı NFT koleksiyonlarını piyasaya sürerek, sanata farklı bir bakış açısı oluşmasını sağlıyor.

Blockchain teknolojisinin hayatın her alanına entegre olmasıyla beraber, sanatçıların sanat severlerle buluşması çok daha kolaylaşmış durumda. Artık bir çok sanatsever ellerinde bulunan mobil cihazlarla beraber, istedikleri sanatçıların sanat eserlerine yatırım yapabiliyorlar.

En Son Yazılar

Coinbase Analistleri, Bitcoin (BTC) Fiyatı Hakkında Yeni Raporu Paylaştı!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Coinbase'in analistleri, bugün itibariyle yeni bir…

16.02.2024 - 22:23

CANLI: FED Yöneticisi Faiz Oranları Hakkında Konuşuyor! Bitcoin (BTC) Etkilenecek mi?

Bugün itibariyle lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ve altcoin'ler ABD'deki üretici enflasyonu sonrasında bazı…

16.02.2024 - 21:15

Büyük Yatırımcılar Bu Seviyelerden Bitcoin (BTC) Satın Alıyor mu?

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) 2023 yılının başlamasıyla birlikte yepyeni bir başlangıç yaptı. 16…

16.02.2024 - 20:07

Bitcoin, ETH ve Altcoin’ler Düşüş Yaşıyor! Ralli Sona mı Erdi?

Son saatlerde kripto varlıkların fiyat hareketlerini incelediğimizde, satıcıların baskın olduğu net bir şekilde görülmekte. Lider…

16.02.2024 - 19:04

Bitcoin Borsası Bybit, Bu Altcoin’i Listeleme Kararı Aldı!

Dev kripto para borsası Bybit, bugün itibariyle yeni bir duyuru paylaştı. Sektörün en eski platformlarından…

16.02.2024 - 17:51

SICAK GELİŞME: ABD’de Üretici Enflasyonu Verisi Açıklandı! Bitcoin İçin İyi mi Kötü mü?

Dünyanın en büyük ekonomisi olarak gösterilen Amerika Birleşik Devletlerinde (ABD) geçtiğimiz dakikalarda yeni bir veri…

16.02.2024 - 16:35