Analiz

Bugün Yüzde 50 Değer Kaybeden WINk’ı (WIN) Neler Bekliyor? – İşte Önemli Seviyeler ve Beklentiler!

Son günlerin çok konuşulan coinlerinden olan ve yatırımcılarının yükseldikçe aldığı ve bugünkü Bitcoin (BTC) fiyatındaki gerilemeyle %50 düşüş yaşayarak yatırımcılarını hüsrana uğratan WINk (WIN), yayın saati itibariyle 0.00151 dolar üzerinden işlem görüyor.

Denetlenebilir akıllı sözleşmeler özelliğiyle ön plana çıkan WINk projesinin yerel coini WIN, 3 Nisan günü başladığı yükseliş rallisini 0.00297 dolar seviyesinde sonlandırdı. Analistler, bu hızlı ve %377’lik yükselişin ardından henüz sağlıklı bir hâl almamış olan günlük grafikte değerlendirme yapmanın doğru sonuçlar vermeyeceğini belirtiyor.

Biz de altyapı olarak TRON ağını kullanan WIN’ın fiyatını değerlendirmek için 2 saatlik grafiği seçiyoruz. Bu bağlamda WIN fiyatının dün 13:00 itibariyle yükselişten düşüşe geçen ilk derin kırmızı mumunu yaptığı görülüyor. Ardından grafikte rallinin başlangıcından bitişine çekilen fibonacci sonucunda görülen önemli destek alanı olan 0.001924 – 0.001972 dolar aralığının düşüş önünde bir süreliğine fiyatın düşüşünü engellediği ortaya çıkıyor.

WINk (WIN) 2 Saatlik Grafik – Kaynak: Tradingview

Alçalan Kama Formasyonu

Coinmarketcapte 465 milyon dolarlık piyasa değeriyle 130. sırada bulunan WIN, bahsedilen önemli destek alanını oldukça hacimli bir şekilde kırmış görünüyor.

Aşağı yönlü hareketin oldukça güçlü olmasına rağmen grafikte görülen alçalan kama formasyonu belki de WIN yatırımcılarına bir ümit olabilir. Oldukça fazla yükselmiş olmasının verdiği tepkiyle BTC düşüşünde bu denli değer kaybeden WIN’ın bu alçalan kamayı yukarı yönlü kırmasıyla yeniden bir yükseliş yaşayabileceği düşünülüyor.

Son olarak WIN gibi çok yükselmiş coinlerden uzak durmasının yeni yatırımcılar açısından doğru bir tercih olacağı ve düşüşlerde de büyük zararlardan korunmak için stop limit emri kullanılmasının yatırımcıların yararına olacağı belirtiliyor.

* Yukarıda yazılanlar yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir, lütfen kendi yatırım kararlarınızı bizzat kendiniz alınız.

En Son Yazılar

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin İşlem Çiftlerini Delist Edeceğini Duyurdu!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, kripto sektörünün lokomotifi olmaya devam…

01.02.2024 - 00:02

Faiz Kararı ve Powell Açıklamaları, Bitcoin (BTC) ile Altcoin’leri Nasıl Etkiledi?

Kripto para sektöründe bugün itibariyle kritik saatler yaşanıyor. Son saatlerde ABD Merkez Bankası'nın (FED) faiz…

31.01.2024 - 23:04

CANLI: FED Başkanı Powell’ın Konuşması Başladı! İşte İlk Sözleri..

Kripto para sektöründe bu akşam itibariyle kritik dakikalar yaşanıyor. ABD Merkez Bankasının (FED) faiz raporu,…

31.01.2024 - 22:32

Bitcoin’de Gözler FED Başkanı Powell’ın Konuşmasına Çevrildi! Buradan Canlı İzle..

Geçtiğimiz dakikalarda ABD Merkez Bankası (FED) 2024 yılının ilk faiz kararını açıkladı. Finans piyasalarındaki beklentiler…

31.01.2024 - 22:16

SON DAKİKA: FED Faiz Kararı Açıklandı! Sürpriz Var mı? Bitcoin (BTC) Etkilenecek mi?

Bugün itibariyle finans piyasalarının ve kripto para sektörünün ana gündem maddesinde, ABD Merkez Bankasının (FED)…

31.01.2024 - 22:00

Binance Bu Altcoin’i Vadeli ve Marjinde de Listeleyeceğini Paylaştı!

Dev kripto para borsası Binance bu sabah itibariyle Jupiter (JUP) isimli altcoin'i listeleyeceğini duyurmuştu. Geçtiğimiz…

31.01.2024 - 21:14