Bitcoin (BTC)

Bu Şirkette İflas Ederse, Bitcoin (BTC) Çökebilir!

The New York Times’ın paylaştığı habere göre, önde gelen Amerikalı finansçı Anthony Scaramucci tarafından yönetilen bir yatırım şirketi olan SkyBridge Capital, kripto paralarda yaşanan çöküşlerin ardından zor bir süreçten geçiyor.

Birçok kripto para kredi şirketinin son aylarda yaşanan çöküşlerden ötürü iflas ettiği biliniyor. Gerekli ödemeleri yapamayan şirketler, son 3 ayda BTC ile birlikte çöküş yaşadı.

Lider kripto para birimi olan Bitcoin‘in bu kadar sert bir düşüş yaşaması ise sektör üzerindeki ilgi ve alakanın yerle bir olmasına sebebiyet vermiş durumda.

Yatırımcılar bu çöküşün ardından hızlı bir şekilde SkyBridge Capital’dan fonlarını çekmek için sıraya girdiği görüldü. Bu hareketler Anthony Scaramucci‘nin yönettiği fonların yarısını kaybetmesine neden oldu.

İlerleyen günlerde ise kıdemli kripto para analistleri, aynı 3AC ve Celsius gibi SkyBridge Capital’in de tasfiye edilebileceğini söylüyor.

Şuan itibariyle zaten SkyBridge Capital yatırımcılarının yarısı fonlarını çekemiyor. Sadece belirli bir kısma hizmet veren devasa şirket, piyasa oynaklığı nedeniyle böyle bir karar aldığı bilinmekte.

İlerleyen günlerde ise sektör üzerindeki tehlikelerin azalmasının ardından devasa şirketin tekrardan tüm yatırımcılarına hizmet vereceği bilinmekte.

SkyBridge ayrıca bu ayın başlarında bir spot Bitcoin ETF başvurusu daha reddedildi. Lider kripto para birimi için mücadele eden eden devasa şirket, iflas etmesi halinde sektör büyük bir kaosa sürüklenebilir.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

En Son Yazılar

Bir Kripto Balinası Sert Yükselen Bu Altcoin’de Satış Yapmaya Başladı!

Büyük yatırımcılar aldıkları kararlar ile kripto gündemine gelmeye devam ediyor. Kripto para yatırım şirketlerinin yanı…

18.02.2024 - 11:11

Bitcoin (BTC) ve Altcoin’ler Nasıl Bir Hafta Sonu Geçiriyor?

Bu hafta sonu itibariyle kripto para sektöründe düşüşlerin daha baskın olduğu görülebiliyor. Lider kripto para…

18.02.2024 - 00:36

Bitcoin Ayısı Capo, BTC ve Altcoin’ler Hakkındaki Son Düşüncelerini Paylaştı!

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir isim olan Crypto Capo, yaptığı paylaşımlarla yatırımcıların dikkatini…

17.02.2024 - 23:32

SICAK GELİŞME: Bu Haber ile Türklerin Takibindeki Bir Altcoin Uçuşa Geçti!

Son dakikalarda Türk kripto para yatırımcıları The Guardian'ın İstanbul Başakşehir Futbol kulübü hakkında paylaştığı habere…

17.02.2024 - 22:19

Büyük Kripto Yatırımcıları, Binance’de Listeli Bu Altcoin’e Yüklü Yatırımlar Yapıyor!

Kripto para sektöründeki kritik süreç devam etmekte. Her ne kadar lider kripto para birimi Bitcoin…

17.02.2024 - 21:28

DİKKAT: Bu Ülkede Bankaların Bitcoin ve Altcoin İşlemleri Yasaklandı! İşte Detaylar..

Honduras Ulusal Bankacılık ve Menkul Kıymetler Komisyonu (CNBS), yerel bankaların dijital varlıklarla işlem yapmasını ve…

17.02.2024 - 20:16