Altcoin

Bu Hafta, Bitcoin’in Yükselişlerine Metaverse Altcoin’leri Ne Tepki Verdi?

2021 yılının son aylarında kripto para sektöründe büyük bir metaverse patlaması yaşandı. Bu yaşananlar bazı piyasa analistlerine göre Bitcoin‘deki (BTC) boğa sezonunun dahi uzamasını sağlamış durumda.

Şuan itibariyle baktığımızda ise metaverse altcoin‘lerinin çok büyük bir çöküş yaşadığı görülebiliyor. Bazı yatırımcılar “metaverse balonu patladı” dese de, durumlar tam olarak göründüğü gibi olmayabilir.

Metaverse’e her ay milyonlarca dolarlık yatırım yapılıyor. İlk etapta Meta (eski adıyla Facebook) isimli şirket bu yatırımlara başlasa da, şuan itibariyle Microsoft, Google veya Sony gibi devasa isimlerde sektöre dahil olmuş durumda.

Bu haftaya baktığımızda metaverse ürünlerinde büyük bir hareketlenme olmadığı görülse de, bazı ürünler aradan sıyrılıp ciddi miktarda değer kazanmakta.

Son 7 gün içerisinde en fazla yükseliş yaşayan metaverse altcoin’i OOKS olmayı başardı. Yüzde 60’a yakın yükseliş yaşayan OOKS, yatırımcıların dikkatini çekti.

Başarılı bir veri sağlayıcısı olan CoinMarketCap’in aktardıklarına göre, aşağıda yer alan metaverse altcoin’leri bu hafta itibariyle yüzde 10’dan fazla değer kazandı:

  • OOKS
  • AURY
  • DPS
  • POLIS
  • VRA
  • GMM

Önümüzdeki hafta itibariyle lider kripto para birimi Bitcoin’in tam anlamıyla yükselişe geçmesi, metaverse ürünlerinin çok daha volatil bir şekilde değer kazanmasını sağlayabilir.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

Bitcoin ve Altcoin’ler Nasıl Bir Gün Geçirdi? İşte En Çok Artan ve Düşenler..

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle ABD enflasyon verilerinin beklentilerin…

14.02.2024 - 00:52

CryptoQuant: Kurumsal Yatırımcılar Akın Akın Bitcoin (BTC) Topluyor!

Son günlerde lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) volatil artışlar yaşıyor. Her ne kadar BTC…

13.02.2024 - 23:42

Bitcoin Ayısı Capo, Portföyünde Bu 4 Altcoin’i Tutuyor!

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir analist olan Crypto Capo, bugün itibariyle yaşanan sert…

13.02.2024 - 22:33

Rusya Merkez Bankası, Bitcoin (BTC) ve Altcoin’leri Hedef Aldı!

Rusya Merkez Bankası, bugün itibariyle 2023 yılında finansal piyasada kripto para birimleri kullanılarak yapılan dolandırıcılık…

13.02.2024 - 21:36

Dev Kripto Balinaları Bitcoin’in Düştüğü Gün Bu 2 Popüler Altcoin’i Topluyor!

Bugün itibariyle kripto para sektöründe keskin geri çekilmelerin meydana geldiği görülüyor. Lider kripto para birimi…

13.02.2024 - 20:16

Bitcoin’de (BTC) Düşüşler Nereye Kadar Devam Edecek? İşte Son Durum..

Bugün itibariyle geçtiğimiz günlerin aksine kripto varlıkların kademe kademe düşüş yaşadığı görülüyor. Lider kripto para…

13.02.2024 - 19:23