Altcoin

Bu Hafta Bitcoin’in (BTC) Yükselişleri Bu Altcoin’leri Uçurdu!

Bu hafta itibariyle lider kripto para birimi Bitcoin‘in (BTC) yüzde 10’dan fazla yükseliş yaşadığı görülüyor. Her ne kadar BTC haftanın son gününde düşüşe geçmiş olsa da, halen 25 bin dolar direncinden çok uzaklaşmamış durumda.

Son 7 günü incelediğimizde yine Bitcoin’in yükselişleri ile birlikte BTC dominans tablosunun da yükseldiği görüldü. Altcoin‘ler üzerindeki baskıyı artırmaya devam eden Bitcoin hakimiyeti, piyasada genel bir altcoin rallisinin yaşanmasını engelliyor.

Her ne kadar BTC dominans tablosu genel bir altcoin rallisinin başlamasını engellemiş olsa da, bu hafta itibariyle piyasadan ayrışıp ciddi miktarda yükseliş yaşayan altcoin’lerin de olduğu görüldü.

Başarılı bir veri sağlayıcısı olan CoinMarketCap’in aktardıklarına göre, son 7 gün içerisinde Coinflux (CFX) isimli altcoin yüzde 285 oranında yükseliş yaşamayı başararak değerini 4’e katladı.

CFX’in geçtiğimiz haftalarda da en çok yükselen ürünler listesinde yer alması, piyasa değeri sıralamasında ilk 100 kripto para biriminin içerisine girmesini sağlamış durumda.

Bu hafta itibariyle Coinflux (CFX) haricinde aşağıda yer alan altcoin’lerde yüzde 70’den fazla yükseliş yaşayarak isminden fazlaca söz ettirdi:

“COCOS, XMON, FLOKI, QUICK, QOM, KEY, WEMIX VE TRU”

Önümüzdeki günlerde Bitcoin dominans tablosunun düşüş yaşaması ve BTC’nin 25 bin doları aşması, yukarıdaki listede yer alan ürünlerin çok daha büyük yükselişler yaşamasını sağlayabilir.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

Dev Bitcoin Borsası Bu Altcoin’i Listeledi, Ani Yükseliş Yaşandı!

Güney Kore merkezli en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Bithumb, bugün itibariyle yeni…

16.02.2024 - 11:28

Popüler Kripto Tüccarı Saldırıya Uğradı, Milyonlarca Dolarlık Altcoin Çalındı!

Kripto para sektörünün en korkutucu isimleri olan bilgisayar korsanları, yatırımcıların varlıklarını hedef almaya devam ediyor.…

16.02.2024 - 11:09

Binance’deki Altcoin’lerde Son Durum Ne? İşte En Çok Artan ve Düşenler..

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle lider kripto para birimi…

16.02.2024 - 00:56

Bir Balina Bitcoin Borç Aldı, Bu BTC’leri Ethereum (ETH) ile Takas Etti! Sebebi Ne?

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkların fiyat…

15.02.2024 - 23:57

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin’i Marjinden Delist Ediyor!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, bugün itibariyle son dönemlerin tartışmalı…

15.02.2024 - 23:22

Kripto Balinaları Bugün Bu 2 Popüler Altcoin’i Topluyor! İşte Son Satın Alımları..

Kripto para sektöründe yükseliş dönemlerinde en çok kazancı sağlayanlar çoğu zaman kripto balinaları oluyor. Yaptıkları…

15.02.2024 - 22:33