Bitcoin (BTC)

Bu Haber Gerçekse, Bitcoin (BTC) Patlayabilir!

Son dakikalarda kripto para sektörünün gündeminde ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) yer almakta. Bloomberg’in aktardıklarına göre SEC, Binance‘e ve kurucusu CZ’ye yasaları ihlal etmesi nedeniyle dava açtı.

Her ne kadar bu gelişme kripto para yatırımcılarını fazlasıyla korkutmuş olsa da, geçmiş dönemlerde de Bloomberg’in benzer FUD haberler yayınladığı görülüyor.

Binance CEO’su CZ, geçmişte kısa bir süre geçmesinin ardından bu haberlerin FUD olduğuna dair yatırımcıları bilgilendiriyordu. Şuan itibariyle ise CZ herhangi bir tweet paylaşmadı.

Bloomberg’in Haberi Doğruysa, Bitcoin’de Çöküş Yaşanabilir!

Son dakikalarda lider kripto para birimi Bitcoin‘in (BTC) hareketlerini incelediğimizde, SEC-Binance gelişmesi sonrasında sert bir şekilde düşüş yaşadığı görüldü.

Her ne kadar bu haber çok büyük olsa da, Bitcoin devasa bir tepki vermemiş durumda. BTC son dakikalarda kabaca yüzde 1’lik bir düşüş yaşadı.

Şuan itibariyle piyasa bu haberin tam olarak gerçek olduğuna inanmamış gibi gözükmekte. İlerleyen süreçte haberin gerçek olduğunun ortaya çıkması, BTC’nin 20 bin dolar seviyelerine gerilemesine neden olabilir.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

Yorumları Göster

  • Her şey oldu bittikten sonra mı bildirim atıyorsunuz.
    2 gün önceki haberin bildirimi daha yeni geldi.
    Daha önce bu haberle alakalı bildirim gelseydi.
    Belki şuan her şey daha farklı olabilirdi

  • 2020 yılında Eylül ayında 23000 TL yatırım yaptım bu meblağ üzerinden 2020 yılı içinde 85000 TL harcama yaptım. 2021 e girdiğmizde Halen hesapta 25000 TL vardı. . Peşnden 15 Ekim 2021 itibarı ile üzerine 25000 daha ekledim 50000 TL ile Shiba aldım ve 15 gün içinde yani 30 Ekim'de bu parayı 200000 TL olarak geri aldım. Şimdi yaşadığım gerçekliğe mi inanayım sizlerin salladığı laflaramı eğer bir işi dikattle öğrenip iyi izleyip takip edersen para kazandırıyor. Ancak kulaktan dolma bilgilerle balıklama dalarsan kaybediyorsun bu kadar basit. Her işte olduğu gibi önce emek ve çalışma gerekiyor sonra kazanç geliyor.

  • Kimseye salak demenin anlamı yok . Dolar basıp duruyor amerika, bankaları batıyor şimdide çapulculuk yapıp bitcoine göz diktiler.

  • Kriptonun bir an önce yasaklanmasi lazim bu nalet ponzi sistemi hergun binlerce kripto para basiliyo ne oldugu bellisiz.Toplu temizlik yapıp herkesi batırdılar yetmiyormuş gibi 3 seneden beri soydukları hala yok sinyal geldi, yok altcoinler uçacak, yok fed, yok şahin, yok güvercin, yok çin yok amerika hepsi yalan dolan bu sistemi amerika icat etti insanların yastık altında yatan paralarını çalmak için, bu fenomenlerin hepsini idam edeceksin ors çocuklarının hepsi borsalara çalışıyor paralı köpekler, yalan dolan hikaye yazik insanlara umut verip kandırmak

    • Gerçekten doğru insanların paralarına çöküyorlar kaç ay dan beri bekliyoruz hiç birşey olduğu yok saçma sapan gerekçelerle kripto paraların kaderiyle ve insanların paralarıyla oynuyorlar

En Son Yazılar

Faiz Kararı ve Powell Açıklamaları, Bitcoin (BTC) ile Altcoin’leri Nasıl Etkiledi?

Kripto para sektöründe bugün itibariyle kritik saatler yaşanıyor. Son saatlerde ABD Merkez Bankası'nın (FED) faiz…

31.01.2024 - 23:04

CANLI: FED Başkanı Powell’ın Konuşması Başladı! İşte İlk Sözleri..

Kripto para sektöründe bu akşam itibariyle kritik dakikalar yaşanıyor. ABD Merkez Bankasının (FED) faiz raporu,…

31.01.2024 - 22:32

Bitcoin’de Gözler FED Başkanı Powell’ın Konuşmasına Çevrildi! Buradan Canlı İzle..

Geçtiğimiz dakikalarda ABD Merkez Bankası (FED) 2024 yılının ilk faiz kararını açıkladı. Finans piyasalarındaki beklentiler…

31.01.2024 - 22:16

SON DAKİKA: FED Faiz Kararı Açıklandı! Sürpriz Var mı? Bitcoin (BTC) Etkilenecek mi?

Bugün itibariyle finans piyasalarının ve kripto para sektörünün ana gündem maddesinde, ABD Merkez Bankasının (FED)…

31.01.2024 - 22:00

Binance Bu Altcoin’i Vadeli ve Marjinde de Listeleyeceğini Paylaştı!

Dev kripto para borsası Binance bu sabah itibariyle Jupiter (JUP) isimli altcoin'i listeleyeceğini duyurmuştu. Geçtiğimiz…

31.01.2024 - 21:14

Bitcoin Borsası Coinbase, Bu Altcoin’i Listeleme Kararı Aldı!

Dev kripto para borsası Coinbase, son günlerde altcoin listeleme hamlelerini hızlandırmış gibi gözüküyor. Başarılı borsa…

31.01.2024 - 20:11