NFT

Bu Gelişme, Ethereum ve NFT’lere Olan İlgiyi Artırabilir!

NFT‘ler hayatın bir parçası olmaya başlamış durumda. Meta’nın (eski adıyla Facebook) destekleriyle birlikte Facebook ve Instagram gibi devasa sosyal medya platformlarına da entegre edilen NFT’ler, şimdilik daha çok Twitter üzerinde sergilenmekte.

Kripto varlık yöneticisi CoinShares ise bugün itibariyle NFT olarak adlandırılan değiştirilemez tokenler hakkında yeni bir karar aldığını duyurdu.

Bir Twitter botu olan CoinSharesNFTAI’nın piyasaya sürüldüğünü açıklayan devasa şirket, tekrardan sektöre olan ilginin artış göstermesini sağlayabilir.

Yeni piyasa sürülen bu botun ise NFT’lerin gerçek değerini ve nadirliğini tespit etmek için kullanılacağı görülüyor. NFT’lerin ekran görüntüsünü alıp Twitter üzerinde sergileyen bazı isimler, bu bot ile kolayca tespit edilebilecek.

Gelir düzeyi yüksek isimlerinde bu değer sergileme olanağı sayesinde NFT satın alacağı ve statü için Twitter profillerinde yer vereceği tahmin ediliyor.

Firma, bazı özellikler kolayca ölçülebilirken, daha soyut özelliklerde olmasından ötürü NFT’leri fiyatlandırmanın zor olabileceğini belirtti.

NFT’lerin fiyatlandırılması için nadirlik, özel topluluklar, içeriğe ve ürünlere sağladığı erişim ile işlem hacmi ve geçmişi gibi faktörleri belirlenmiş durumda.

NFT’lerin satışları halen çoğunlukla lider altcoin Ethereum üzerinden yapılıyor. Bu bot sayesinde NFT alımı yapmak isteyeceği tahmin edilen gelir düzeyi yüksek isimler, ilk etapta ETH satın alarak, sektörün tekrardan canlanmasını sağlayabilir.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

İşte Bu Haftanın En Çok Yükselen Altcoin’lerinin Listesi!

Kripto para sektöründe bir haftayı daha geride bırakıyoruz. Bu hafta itibariyle lider kripto para birimi…

19.02.2024 - 00:20

Bitcoin ve ETH’de Haftalık Kapanışa Saatler Kaldı! Kritik Seviyeler Neler?

Kripto para sektöründe bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bu hafta itibariyle lider kripto para…

18.02.2024 - 22:50

Önümüzdeki Hafta Bu Popüler Altcoin’lerde Kilit Açılımları Olacak!

Kripto para yatırımcıları, altcoin'lerdeki kilit açılımlarını yakından takip etmeye devam ediyor. Kilit açılımlarının kripto varlıkların…

18.02.2024 - 21:33

Dev Kripto Balinası, Bitcoin (BTC) Satışı Yapıyor! İşte Son Veriler..

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ortalama 1.5 senedir düzenli bir şekilde yükseliş yaşıyor. BTC'deki…

18.02.2024 - 20:17

Bitcoin (BTC) ve Altcoin’lerde Haftaya Bu Gelişmeler Takip Edilecek!

Kripto para sektöründe bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bu hafta itibariyle ABD'den gelen enflasyon…

18.02.2024 - 19:00

Bir Tüccar 137 Dolarlık Ethereum (ETH) ile 176 Bin Dolar Kazandı!

Sert yükselişler ve düşüşler kripto para sektörünün doğasında bulunuyor. Bu piyasadaki volatilite birçok yatırımcının zengin…

18.02.2024 - 18:11