Cardano (ADA)

Bu Ethereum (ETH) Rakibi Altcoin, Her An Yükselişe Geçebilir!

Kripto para sektörünün lider altcoin‘i olan Ethereum (ETH), her ne kadar geçmiş yıllarda rakipsiz olsa da, son boğa döngüsünde birçok dişli rakibi ortaya çıkmış ve ETH’nin tahtını sallamaya başlamıştı.

Her ne kadar bu ürünler şimdilik Ethereum’un piyasa değerini aşmayı başarmış olmasa da, önümüzdeki boğa döngüsünde durumlar tekrardan değişebilir.

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Coinbase‘in aktardığı verilere göre, son 24 saatlik dönemde Coinbase müşterilerinin %91’i ADA‘daki “net pozisyonlarını” artırdı.

Bu hamle ile birlikte yatırımcılar arasında çok daha popüler olmayı başaran ADA, ilerleyen süreçte tekrardan toparlanmaya başlayabilir gibi gözükmekte.

Cardano (ADA) İçin Son Durum Ne?

Kripto para sektörünün major altcoin’lerin den bir tanesi olan Cardano‘nun (ADA) son durumuna baktığımızda son günlerde diğer ürünlere kıyasla çok daha fazla değer kaybettiği görülüyor.

Kritik destek noktasını kaybetmesinin ardından yüzde 18’lik bir düşüş yaşayan ADA, halen parabolik düşen trendini kırmayı başaramamış durumda.

Bu parabolik düşen trendinden birçok kez reddedilen ADA, ilerleyen günlerde 0.40 dolar seviyelerine kadar bir yükseliş başlatarak bu düşen trendini kırması beklenmekte.

Bitcoin‘in yükselişe başlamasının ardından 0.68 dolar seviyelerini hedefleyebilecek olan ADA, şuan itibariyle yüzde 100’lük bir getiri potansiyeli sunuyor gibi gözükmekte.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

Yorumları Göster

  • Yahu alt coinler nasdaq bağlı BTC s p 500 bağlı diyorlar tamamen yalan bağlı ise nasdaq ve SP500 bugünü güzel artış ile kapattı ama BTC ve alt coinlerin yükselmesi lazım niye yükselmiyorlar nasdaq ve Sp500 düşerken uyumlular ama yükselirken uyumsuzlar bir ibnelik çeviriyorlar ama hadi hayırlısı olsun

En Son Yazılar

Bir Kripto Balinası, Binance’de Listeli Bu Altcoin’i Topluyor! İşte Son Satın Alımı..

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkları etkileyebiliyor.…

16.02.2024 - 23:34

Coinbase Analistleri, Bitcoin (BTC) Fiyatı Hakkında Yeni Raporu Paylaştı!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Coinbase'in analistleri, bugün itibariyle yeni bir…

16.02.2024 - 22:23

CANLI: FED Yöneticisi Faiz Oranları Hakkında Konuşuyor! Bitcoin (BTC) Etkilenecek mi?

Bugün itibariyle lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ve altcoin'ler ABD'deki üretici enflasyonu sonrasında bazı…

16.02.2024 - 21:15

Büyük Yatırımcılar Bu Seviyelerden Bitcoin (BTC) Satın Alıyor mu?

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) 2023 yılının başlamasıyla birlikte yepyeni bir başlangıç yaptı. 16…

16.02.2024 - 20:07

Bitcoin, ETH ve Altcoin’ler Düşüş Yaşıyor! Ralli Sona mı Erdi?

Son saatlerde kripto varlıkların fiyat hareketlerini incelediğimizde, satıcıların baskın olduğu net bir şekilde görülmekte. Lider…

16.02.2024 - 19:04

Bitcoin Borsası Bybit, Bu Altcoin’i Listeleme Kararı Aldı!

Dev kripto para borsası Bybit, bugün itibariyle yeni bir duyuru paylaştı. Sektörün en eski platformlarından…

16.02.2024 - 17:51