Ethereum (ETH)

Bu Ethereum (ETH) Fork’u Altcoin’e Yapılan Saldırı, Çöküş Getirdi!

Kripto para sektöründe son günlerde Ethereum Merge birleşmesi yakından takip edildi. Ethereum’un Proof Of Stake’e geçmesini istemeyen bazı madenciler, EthereumPoW isimli bir altcoin piyasaya sürdü.

EthereumPoW (ETHW) her ne kadar bazı yatırımcıları heyecanlandırmış olsa da, asla beklenen performansı sergileyemediği görülüyor.

Yatırımcıların ürüne güvenmemesi, kaynak kodların açıklanmaması veya vaat edilen şeylerin yerine getirilmemesi ETHW’de düşüş serüvenini başlatmıştı.

EthereumPoW’da Büyük Çöküş Neden Gerçekleşti?

PeckShieldAlert ise bugün itibariyle EthereumPoW’da kritik bir gelişmenin olduğunu söylüyor. Ethereum fork tokeninin saldırıya uğradığını paylaşan ekip, bu olayla bağlantılı olarak ise çöküşün gerçekleştiğini vurgulamakta.

EthereumPoW aslında vaat ettiklerini yerine getirebilseydi, kripto para sektörünün ilk 100 altcoin’i arasına dahi girebilirdi.

Birçok Ethereum madencisinin Proof Of Stake’e geçişin gerçekleşmesinin ardından diğer altcoin’lere geçiş yaptığı görülüyor. ETHW bu geçişi önleyebilir ve kendini üst sıralara atabilirdi.

EthereumPoW için umutlar halen tükenmemiş durumda. Yaşanan saldırının zincir içinde gerçekleşmemiş olması, ilerisi için halen bir ışığın var olduğunu kanıtlıyor.

Sözleşme sorunları sonrasında istismarlar ile karşı karşıya kalan ETHW, büyük bir çöküş yaşamış gibi gözükmekte. İlerleyen günlerde ise EthereumPoW’un tekrardan toparlanıp toparlanamayacağı? merak konusu..

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

Rusya Merkez Bankası, Bitcoin (BTC) ve Altcoin’leri Hedef Aldı!

Rusya Merkez Bankası, bugün itibariyle 2023 yılında finansal piyasada kripto para birimleri kullanılarak yapılan dolandırıcılık…

13.02.2024 - 21:36

Dev Kripto Balinaları Bitcoin’in Düştüğü Gün Bu 2 Popüler Altcoin’i Topluyor!

Bugün itibariyle kripto para sektöründe keskin geri çekilmelerin meydana geldiği görülüyor. Lider kripto para birimi…

13.02.2024 - 20:16

Bitcoin’de (BTC) Düşüşler Nereye Kadar Devam Edecek? İşte Son Durum..

Bugün itibariyle geçtiğimiz günlerin aksine kripto varlıkların kademe kademe düşüş yaşadığı görülüyor. Lider kripto para…

13.02.2024 - 19:23

Ripple (XRP) Bu Kripto Platformunu Satın Aldı! İşte Ayrıntılar..

Bugün itibariyle kripto para sektörünün en önemli altcoin'lerinden bir tanesi olan Ripple (XRP), New York…

13.02.2024 - 18:09

FTX, Ethereum (ETH) ve Bu Altcoin’de Satış Yapıyor!

Batık kripto para borsası FTX, geçtiğimiz dönemde mahkemeden portföyündeki kripto varlıkları tasfiye etme izni almıştı.…

13.02.2024 - 16:59

SON DAKİKA: ABD Enflasyon Verileri Açıklandı! Bitcoin (BTC) İçin İyi mi Kötü mü?

Dünyanın en büyük ekonomisi olarak gösterilen Amerika Birleşik Devletleri (ABD), son dakikalarda finans piyasalarının gündeminde…

13.02.2024 - 16:30