Analiz

Bu Coin Aşka Geldi! – Smooth Love Potion (SLP) Teknik Analizi

Bu senenin önde gelen ve kripto sektörüne bağlanan oyunu Axie Infinity’nin (AXS) bir parçası olan Smooth Love Potion (SLP), AXS’in ardından yükselmeye başladı.

Kripto para cüzdanı Ronin Wallet’ın desteklediği Axie Infinity oyununda kullanılan potlardan biri olan SLP bugün gelen bir haberle yükselmeye başladı. Axie Infinity ekibi resmi twitter hesabı üzerinden yaptıkları paylaşımda, Ronin merkezi olmayan borsası Katana’nın yayına girdiğine değindi.

Bu yeni borsanın yayına girmesiyle birlikte AXS/ETH ve SLP/ETH havuzlarının da RON ödülleri için aktifleştirileceği duyuruldu. İşte tam bu nokta, dün yükselişe başlayan AXS’in ardından bugün de SLP’de yükselişe neden oldu.

Bıktıran Bekleyiş Meyvesini Veriyor!

Mayıs ayı başında Binance üzerinde listelenen SLP, şansız bir şekilde başlayarak bir ay içinde %80 düşüşü gördü.

Temmuz ayında yükselişe geçen SLP’nin zirve seviyesi olan 0.42 dolar civarına kadar yükselip geri dönmesi, fiyatta büyük bir ikili tepe formasyonu oluşmasına neden oldu. Düşüş yönünde işaret veren ve o günden bu yan yaklaşık 4 aydır sürekli düşen SLP, sonunda yükselişe geçti.

Smooth Love Potion (SLP) Günlük Grafik – Kaynak: Tradingview

Şimdiye kadar ki en yüksek hacme ulaşan SLP’nin günlük grafikte ilk engelinin 0.1158 dolar olduğu görülüyor. Ayrıca yatayda da 0.1128 doların önemli bir direnç olduğu gözetilirken fiyatın yükselişi için bu seviye üzerinde mum kapanışlarının görülmesi gerekiyor. Bu seviye üzerindeki mum kapanışları SLP’de 0.133 – 0.149 – 0.1775 – 0.2035 dirençlerine ulaşılmasını sağlayabilir.

Alım için bekleyen yatırımcılar fiyatın çok fazla yükseldiğini göz önüne alarak 0.105 ve 0.0955 dolara olabilecek gerilemelerde SLP’yi değerlendirebilirler. Bu tarz bir pozisyonda 0.0955 altındaki mum kapanışı stop işareti olarak alınabilir. Arıca 0.1128 dolar üzerindeki mum kapanışı yükselişin devamına işaret edeceği için bu durumda da yakın stoplu bir şekilde alım yapılabilir.

* Yukarıda yazılanlar yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir, lütfen kendi yatırım kararlarınızı bizzat kendiniz alınız.

En Son Yazılar

Binance Bu Altcoin’i Vadeli ve Marjinde de Listeleyeceğini Paylaştı!

Dev kripto para borsası Binance bu sabah itibariyle Jupiter (JUP) isimli altcoin'i listeleyeceğini duyurmuştu. Geçtiğimiz…

31.01.2024 - 21:14

Bitcoin Borsası Coinbase, Bu Altcoin’i Listeleme Kararı Aldı!

Dev kripto para borsası Coinbase, son günlerde altcoin listeleme hamlelerini hızlandırmış gibi gözüküyor. Başarılı borsa…

31.01.2024 - 20:11

SON DAKİKA: FTX Borsası Kullanıcılara Tam Ödeme Yapacak! Yeniden Açılacak mı?

Son dakikalarda gelen bilgileri göre 2022 yılında iflas eden kripto para borsası FTX, kullanıcıların varlıklarını…

31.01.2024 - 19:09

SICAK GELİŞME: Binance Jupiter (JUP) Listelemesini Erteledi! İşte Ticaretin Başlayacağı Saat..

Bugün itibariyle kripto para sektörünün gündeminde Jupiter (JUP) isimli altcoin yer alıyor. Gerçekleştirdiği airdrop kampanyası…

31.01.2024 - 18:30

Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek: FED Enflasyonu Nasıl Düşürdüyse, Bizde Öyle Düşüreceğiz!

Bugün itibariyle Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ABD Merkez Bankasının (FED) faiz kararı öncesinde açıklamalarda…

31.01.2024 - 18:20

SICAK GELİŞME: Ripple Kurucu Ortağı, XRP Hack Olayı Hakkında Açıklama Yaptı!

Kripto para sektörünün en önemli projelerinden bir tanesi olan Ripple (XRP), son dakikalarda hack gelişmesi…

31.01.2024 - 17:40