Bitcoin (BTC)

Bu Analist, Bitcoin’de (BTC) Boğa Tahminini Yineledi!

Lider kripto para birimi olan Bitcoin, 2022 yılı içerisinde çok sert bir şekilde değer kaybettiği görüldü. Birçok kripto para yatırımcısının zarar etmesine neden olan BTC, son günlerde ise yukarı yönlü hareketler sergiliyor.

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir analist olan Aurelien Ohayon, Bitcoin için boğa tahminleri yapmaya devam ediyor.

Uzun bir süredir BTC‘deki ayı sezonunun sonuna geldiğimizi söyleyen popüler analist, şimdilik yaptığı tahminlerin bir kısmında başarılı olmuşa benziyor.

Ohayon’un son paylaştığı tweet’e göre, Bitcoin ilerleyen aylarda tekrardan ATH seviyelerine doğru bir yolculuk başlatabilir.

BTC‘nin yüzde 340’tan fazla değer kazanacağını iddia eden başarılı analist, son dönemlerde yaşanan olayları 2018 – 2019 dönemindeki hareketlere benzetiyor.

Bitcoin Tekrardan Sert Bir Yükseliş Trendi Başlatabilecek mi?

Her ne kadar Aurelien Ohayon uzun bir süredir boğa tahminleri yapıyor olsa da, halen lider kripto para birimi olan Bitcoin 25 bin dolar direncini dahi aşmayı başaramadı.

Ohayon’un aktardığı gibi bir boğa trendinin başlayabilmesi için BTC‘nin en kısa sürede tekrardan 28 bin – 30 bin dolar direnç bölgesini aşması gerekmekte.

ABD’nin 10 Ağustos tarihinde açıklayacağı enflasyon verilerine göre hareket edecek olan BTC, ilerleyen süreçte kripto para sektörünün tekrardan toparlanmasını sağlayabilir.

ABD borsaları ile korele bir şekilde hareketler sergileyen Bitcoin, yatırımcıların zararlarını telafi etmeyi başarabilecek mi? merak konusu..

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

En Son Yazılar

Bitcoin, ETH ve Altcoin’ler Düşüş Yaşıyor! Ralli Sona mı Erdi?

Son saatlerde kripto varlıkların fiyat hareketlerini incelediğimizde, satıcıların baskın olduğu net bir şekilde görülmekte. Lider…

16.02.2024 - 19:04

Bitcoin Borsası Bybit, Bu Altcoin’i Listeleme Kararı Aldı!

Dev kripto para borsası Bybit, bugün itibariyle yeni bir duyuru paylaştı. Sektörün en eski platformlarından…

16.02.2024 - 17:51

SICAK GELİŞME: ABD’de Üretici Enflasyonu Verisi Açıklandı! Bitcoin İçin İyi mi Kötü mü?

Dünyanın en büyük ekonomisi olarak gösterilen Amerika Birleşik Devletlerinde (ABD) geçtiğimiz dakikalarda yeni bir veri…

16.02.2024 - 16:35

Ethereum Dencun Yükseltmesi Gelecek Kripto Benimseme Dalgasını Nasıl Hızlandırıyor?

Ethereum'un merakla beklenen Dencun Yükseltmesi, ağın en önemli kısıtlamalarından bazılarına çözüm getirecek. Dencun, işlem hacmini…

16.02.2024 - 15:57

Bir Tüccar 198 Dolarlık Ethereum (ETH) ile 1 Günde 152 Bin Dolar Kazandı!

Kripto para sektöründe boğa dönemlerinde düşük piyasa değerine sahip altcoin'lerin performansları birçok kripto yatırımcısının dikkatini…

16.02.2024 - 15:34

Binance’deki Bu Altcoin’de Yüklü Kilit Açılımı Gerçekleşti! Son Durum Ne?

Dev kripto para borsası Binance'de listelenmiş bir altcoin olan Blur'da (BLUR) bugün itibariyle yüklü bir…

16.02.2024 - 14:23