Altcoin

Bu Altcoin’de, Bitcoin Borsası Binance’in Açıklayacağı Yakım Verisi Bekleniyor!

Kripto para sektörünün en büyük fiyaskolarından bir tanesi olan Terra Luna çöküşü, birçok kripto para yatırımcısının devasa zararlar etmesine neden oldu. Türk yatırımcılar ise halen Terra Classic (LUNC) projesine güveniyor.

Terra kurucusu Do Kwon ise geçtiğimiz günlerde Interpol tarafından “kırmızı bülten” ile aranmaya başladı. Pasaportu dahi iptal edilen Kwon, birçok ülkede kaçak durumda.

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, yatırımcıların isteklerine ve tepkilerine dayanmayarak LUNC yakımlarını desteklemeye başlamıştı.

Binance’in bu hamlesi sonrasında her ne kadar LUNC yükseliş yaşamış olsa da, son günlerde Bitcoin‘in de düşüşüyle birlikte Terra Classic’in popülerliği azaldı.

Pazartesi günü itibariyle ise Binance borsası 1 hafta boyunca ne kadar LUNC yakımı yaptığını duyuracak. Bu duyuru ile birlikte Terra Classic’in tekrardan değer kazanabileceği tahmin edilmekte.

Her ne kadar LUNC yakımları 15 milyar adete ulaşmış olsa da, Terra Classic’in şuan itibariyle 7 trilyon arzının olduğunu unutmamak gerek.

Bazı yatırımcılar her ne kadar Terra Classic’in yakımlar ile birlikte 1 dolara ulaşacağını düşünüyor olsa da, bu pek gerçekçi gözükmüyor.

Böyle bir yükseliş yaşanması için en kötü ihtimalle arzın kabaca yüzde 85’inin (6 trilyon) yakılması gerek. Şuan itibariyle böyle bir yakım ise imkansız gibi duruyor.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

Yorumları Göster

  • LUNA nin sahibi hirsiz.milletin parasini çaldı.Akil var hizan var.Nerede görülmüş hırsızın çaldığı parayi geri verdiği. Linç çıkarıldı cunki yeniden milletin umudunu sömürerek yeniden dolandıracaklar.. cok beklersiniz 1 doları 10 doları 100 doları.bekleyin bekleyince ağaç olup kuruyup gitmeyin beklemekten..

  • LUNC Bir dolar olabilir, belki uçuk bir rakam fakat şimdiki fiyata göre bir, üç, beş sent olması bile yatırımcıyı uçurur…

    • Her ne olursa olsunyakim mekanizmasi isliyor ve her halukarda 1 dolar ve cok fazlasida dahil olacaktir lunc suan emekliyor ve yuruyecek ve kosacakta lunc toplulugu muazzam bir topluluk yakinda buyuk yatirimcilar girecek mesela alt yapisi ve projeleri olmayan bir garip shiba coin vardi ve 1 yil icersinde 5 sifir sildi 100 tl lik yatirimi 100 bin tl yapti bunu lunc hayli hayli yapacaktir yanlizca biraz sabir manipule ve spekilasyonlar cok olacak unutmayinki kucuk yatirimci istemiyolar sabreden milyoner olur...

En Son Yazılar

İşte Bitcoin’in (BTC) 48 Bin Dolara Ulaştığı Gün En Çok Artan Altcoin’ler!

Kripto para sektöründe önemli bir günün daha sonuna geliyoruz. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC)…

10.02.2024 - 00:43

SICAK GELİŞME: Dogecoin Aşığı Elon Musk Tweet Attı, Bu Altcoin 3 Katlık Artış Yaşadı!

Kripto para sektöründe son günlerde boğa trendi alevlenmiş gibi gözüküyor. Lider kripto para birimi Bitcoin'in…

09.02.2024 - 23:55

Santiment Yeni Bitcoin, ETH ve XRP Raporunu Paylaştı! İşte Son Veriler..

Kripto para sektöründe kritik saatler devam ediyor. Her ne kadar lider kripto para birimi Bitcoin…

09.02.2024 - 23:09

SON DAKİKA: Bitcoin Borsası Coinbase, Bu Altcoin’i Delist Etme Kararı Aldı!

Son dakikalarda gelen bilgilere göre dev kripto para borsası Coinbase, Status (SNT) isimli altcoin'i delist…

09.02.2024 - 22:09

Bitcoin (BTC) 48 Bin Dolara Ulaştı, 40 Bin Ayı Likit Edildi!

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) bugün itibariyle volatil artışlar yaşıyor. BTC son dakikalardaki artışları…

09.02.2024 - 21:49

Binance CEO’su Teng: “Bitcoin’in (BTC) Yükselişleri Devam Edecek!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'in CEO'su Richard Teng, kısa bir süre önce resmi…

09.02.2024 - 20:59