Ethereum (ETH)

Bu Altcoin, İki Yeni Gelişme ve Yatırım Haberi İle Patlama Yaşayabilir mi?

Son dönemde Ethereum (ETH) rakibi olarak görülen birçok kripto para birimi tam olarak patlama yaşadı ve ciddi yükselişlerle gündeme oturdu. Cardano, Polkadot, Binance Chain gibi projelerden sonra ise sıra Cosmos’a (ATOM) gelmiş olabilir.

Cosmos Ağına Yatırım Müjdesi

Bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla en büyük 23. kripto para birimi konumundaki Cosmos, hem önemli bir yatırım aldı hem de büyük merakla beklenen ürününü piyasaya sürdü. Cosmos Network’ün arkasındaki en büyük şirketlerden birisi olan Tendermint, kısa süre önce Cosmos ağındaki projeler için 20 milyon dolarlık fon sağlayacağını duyurdu.

Tendermint CEO’su Peng Zhong konu hakkında yaptığı açıklamada merkezsiz ağın içerisinde bir temel oluşturmaya çalıştıklarını belirtti. İnsanların Cosmos ağı üzerinde bir şeyler geliştirmesi için teşvik sağladıklarını belirten Zhong, aslında Polkadot’un yaşadığını yaşamak istiyor olabilir.

Binance Labs tarafından birkaç ay önce milyonlarca dolarlık yatırım aldığı açıklanan Polkadot ekosistemi ve DOT fiyatı ciddi bir yükseliş elde etmişti. Şimdi ise benzer bir durumun Cosmos ile ATOM’un başına geldiği görülüyor.

Cosmos geliştiricileri tam da bu haber sonrasında Blockchain Ağları Arası İletişim ürününü kullanıma açtı. Blockchain ağlarının interneti olma hedefiyle yola çıkan Cosmos, bu yeni ürün sayesinde kripto paraların bağımsız blockchain ağları arasında transferini mümkün kılacak.

Analistlerin ikinci altcoin sezonuna vurgu yaptığı şu günlerde ATOM fiyatının da bu iki gelişme ile patlama yaşaması şaşırtıcı olmayacaktır.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

En Son Yazılar

Binance’deki Bu Altcoin Bugün ATH Tazeledi, Satışlar Yapılmaya Başlandı!

Kripto para sektöründeki kritik dönemeç devam ediyor. Piyasada alıcılar her ne kadar baskın olsa da,…

30.01.2024 - 22:20

Bitcoin Borsası Binance, Bu Kripto Projesine Yatırım Yaptı!

Dev kripto para borsası Binance'in yatırım kolu Binance Labs, bugün itibariyle Ethereum likit staking'i EigenLayer'daki…

30.01.2024 - 21:18

Crypto Capo: Ethereum (ETH) ve Altcoin’lerde Yükseliş Başlıyor!

Çok uzun bir süredir sektöre yaptığı çöküş tahminleri ile damga vuran Crypto Capo bir süredir…

30.01.2024 - 20:12

Standard Chartered Bank: SEC Bu Tarihte Spot Ethereum ETF’lerini Onaylayacak!

Kripto para yatırımcıları ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun (SEC), spot Ethereum için spot Bitcoin…

30.01.2024 - 19:01

Ethereum Kurucusu Buterin Bu Altcoin’i Övdü, Yükseliş Yaşandı!

Kripto para sektörünün lider altcoin'i Ethereum'un (ETH) kurucusu Vitalik Buterin, son dönemlerde yaptığı paylaşımlarla gündeme…

30.01.2024 - 18:14

Bitcoin Borsası Binance Türklerin Yakından Takip Ettiği Altcoin Hakkında Duyuru Paylaştı!

2022 yılının en büyük facialarından bir tanesi olan Terra (LUNA) çöküşü, kripto varlıkları derinden etkilemişti.…

30.01.2024 - 17:05