Altcoin

Bu Altcoin, Bitcoin’in Yükselişlerinde Yakım Yapıyor! Fiyatı Yükseltecek mi?

Son 24 saat içinde Shiba Inu resmi yakım hesabı tarafından paylaşılan verilere göre, bir milyardan fazla Shiba Inu coin yakıldı. Son birkaç saat içinde ise, dün sabaha göre neredeyse 4 kat daha fazla SHIB yakıldığı öğrenildi.

15 Mayıs’ta, düzenli bir yanma programı sırasında ise yaklaşık olarak 300 milyon adet Shiba Inu‘nın (SHIB) dolaşımdan kaldırıldığı duyuruldu.

Shibburn, Pazartesi sabahından bu yana toplam 272.558.058 SHIB‘in yakıldığını bildirdi. Bundan sonra, SHIB‘i ölü cüzdanlara taşıyan ekip, popüler meme coinin yükselmesi için çalışmalara devam ediyor.

Bu yapılan yakım işlemlerinin arasında, 593.261.563 ve 209.610.670 adet Shiba Inu içeren ve her biri bir saat içinde yanan SHIB depolarının olduğu bilinmekte.

Tüm bu paralar, harcanamayacakları veya çekilemeyecekleri cüzdanlara aktarılırken bu “yakmak” söyleminin sadece bir metafordan ibaret olduğu biliniyor.

Bu işlem, dolaşımdaki SHIB miktarını azaltmaya yardımcı olurken, madeni para şimdi olduğundan çok daha kısıtlı bir arza sahip olduğundan dolayı gelecekte fiyatının daha sert yükselmesine yardımcı olduğu görülüyor.

LUNA Yatırımcıları da Artık Arz Yakımı Bekliyor!

Shiba Inu‘nın yanı sıra son günlerde kripto piyasasının trendi olan LUNA‘nın da arz yakımı gerçekleştirmesi söz konusu.

Her ne kadar Terra Luna CEO’su Do Kwon, böyle bir işlem hakkında bir bilgi aktarmamış olsa da, yatırımcıların ekip üzerindeki baskıları her geçen gün artış gösterdiği görülüyor.

Yapılan anketlerde son çatallama operasyonunun başarılı olmayacağını düşünen yatırımcılar, yüksek bir sesle arz yakımı istediklerini aktarmakta.

En Son Yazılar

SICAK GELİŞME: ABD’de Üretici Enflasyonu Verisi Açıklandı! Bitcoin İçin İyi mi Kötü mü?

Dünyanın en büyük ekonomisi olarak gösterilen Amerika Birleşik Devletlerinde (ABD) geçtiğimiz dakikalarda yeni bir veri…

16.02.2024 - 16:35

Ethereum Dencun Yükseltmesi Gelecek Kripto Benimseme Dalgasını Nasıl Hızlandırıyor?

Ethereum'un merakla beklenen Dencun Yükseltmesi, ağın en önemli kısıtlamalarından bazılarına çözüm getirecek. Dencun, işlem hacmini…

16.02.2024 - 15:57

Bir Tüccar 198 Dolarlık Ethereum (ETH) ile 1 Günde 152 Bin Dolar Kazandı!

Kripto para sektöründe boğa dönemlerinde düşük piyasa değerine sahip altcoin'lerin performansları birçok kripto yatırımcısının dikkatini…

16.02.2024 - 15:34

Binance’deki Bu Altcoin’de Yüklü Kilit Açılımı Gerçekleşti! Son Durum Ne?

Dev kripto para borsası Binance'de listelenmiş bir altcoin olan Blur'da (BLUR) bugün itibariyle yüklü bir…

16.02.2024 - 14:23

Yatırım Şirketi Kurucusu: Bu Tarihte Bitcoin’in (BTC) Fiyatı 600 Bin Dolar Olabilir!

Adamant Capital kurucusu Tuur Demester, lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) hakkında son yaptığı yorumlarla…

16.02.2024 - 13:00

Bitcoin’de Gözler, ABD Üretici Enflasyon Verisine Çevrildi! Beklentiler Ne? İşte Saati..

Bugün itibariyle geleneksel finans piyasalarında ve kripto para sektöründe gözler Amerika Birleşik Devletlerine (ABD) çevrilmiş…

16.02.2024 - 12:22