Borsa

Bu 2 Devasa Bitcoin Borsası, FUD İle Karşı Karşıya! Fonlar Güvende mi?

Son dönemlerde kripto para sektöründe Bitcoin‘den çok borsalar gündemde yer alıyor. Dünyanın en büyük ilk 3 kripto para borsasından bir tanesi olan FTX‘in iflas etmesi, sektördeki güvenin yok olmasını sağladı.

Her ne kadar dün gece itibariyle lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) yükselişe geçmiş olsa da, Twitter üzerinden 2 adet devasa borsa hakkında FUD operasyonları yürütülüyor.

Bu operasyonların hedefindeki borsaların Kucoin ve Gate.io olduğu gözlenmekte. Birçok yatırımcının çekim yapmasına neden olan bu FUD önergelerinin aslında önemsiz olduğu gözlenmekte.

Gate.io borsasında gerçekleştirilen bir bakım nedeniyle kısa süreli yatırımcıların bakiyeleri cüzdanlarda gözükmedi. Bakım tamamlanmasının ardından açıklama yapan borsa, herhangi bir problemin olmadığını vurguladı.

Bakiye sorunun halledilmesinin ardından çekim talebi gönderen yatırımcıların ise bir sorun ile karşılaşmadıkları görülüyor.

Kucoin borsası üzerinden gerçekleştirilen FUD operasyonunun da önemsiz olduğu gözlenmekte. Kucoin Dual Invest kısmındaki kazançlara odaklanan yatırımcılar, bu kazançların garanti olmadığını ve Binance dahil birçok borsada bulunduğunu unutmuş durumda.

Kucoin borsasındaki kazanç kısmında diğer borsaların haricinde tek bir detay bulunuyor. İlk üyelere USDT için yüksek kazanç sağlayan borsa, bunun da bir kampanya olduğunu vurgulamakta.

Şuan itibariyle çekimlere baktığımızda ise herhangi bir sorunun olmadığı gözlenmekte. Her ne kadar borsalarda bir sorun olmasa da, yatırımcıların çekim yapmaya devam etmesi bazı likidite sorunlarının yaşanmasına neden olabilir.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

Bu Hafta Bitcoin’in (BTC) 48 Bin Dolara Yükselmesiyle, Bu Altcoin’ler Uçuşa Geçti!

Kripto para sektöründe son günlerde volatil yükselişler yaşanıyor. Lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC) artışları,…

12.02.2024 - 00:03

Yükselişlerden Önce Bitcoin Toplayan Balina, Yüklü BTC Satışı Yapıyor!

Kripto para sektöründe son süreçte sert yükselişler meydana gelmişti. Lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC)…

11.02.2024 - 23:02

Önümüzdeki Hafta Bu Altcoin’lerde Kilit Açılımları Gerçekleşecek!

Kripto para sektöründe bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Her ne kadar piyasada yükselişler baskın…

11.02.2024 - 21:57

SON DAKİKA: Fenerbahçe Puan Kaybetti, Bu Altcoin Çöküş Yaşadı!

Geçtiğimiz dakikalarda Fenerbahçe - Alanyaspor müsabakası sona erdi. 2-2'lik beraberlikle biten müsabaka, Fenerbahçe'nin Süper Ligdeki…

11.02.2024 - 21:18

Bitcoin Boğası Justin Sun, Bu Altcoin’de Yakım Yapılacağını Duyurdu!

Kripto para sektörünün en önemli projelerinden bir tanesi olan Tron'un (TRX) kurucusu Justin Sun, attığı…

11.02.2024 - 19:39

Önümüzdeki Hafta Bitcoin, ETH ve Altcoin’lerde Bu Gelişmeler Takip Edilecek!

Kripto para sektöründe bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bu hafta itibariyle lider kripto para…

11.02.2024 - 18:08